En slem aften for HIF’s unge keeper

En slem aften for HIF’s unge keeper

Filip Djukic var involveret i to jyske mål i de første 17 minutter: - Men han har reddet sejrspoint til os i de to foregående kampe, lød det opmuntrende fra holdkammeraterne!

FODBOLD: Det var velgørende at se, hvordan ledere og holdkammerater gav Hvidovres unge målmand Filip Djukic trøstende og opmuntrende ord på vejen ud fra banen efter en 1. halvleg, hvor han så klart var involveret i begge Koldings scoringer. Ok, det var en slem fredag aften for Filip, men HIF’erne omkring havde ikke glemt at han også havde skaffet dem dyrebare point med mesterlige redninger i de to foregående kampe mod Næstved og Fremad Amager.

Men HIF fik altså en rædsom start på 1. halvleg. Efter bare 10 minutter gav et frispark til Kolding ude i venstre side midt på HIF’s banehalvdel, et dumt mål. Bolden blev sendt ind i feltet i en blød bue, som en keeper normalt bare ville pille ned. Men den sejlede over Filip Djukic, der havde fejlbedømt situationen, og var kommet for langt frem.

Syv minutter efter fortsatte mareridtet. HIF tabte bolden højt oppe på banen, og det gav en omstilling til Kolding, der brød igennem i venstre side, hvor Mads Zederkof kunne trække ind og trykke af fra kanten af feltet til en 2-0 scoring. Uanset at forsvaret nok kunne have ligget lidt tættere på den jyske angriber, så skuddet ikke særlig farligt ud, og Djukic så heller ikke for heldig ud i den situation, hvor han med et skridt til siden kunne have afværget.

Mange HIF-chancer

Med en næsten foræret to-målsføring, overlod Kolding mere af initiativet til HIF, der fik skabt flere gode muligheder. Igen stod Kim Aabech for flere god aktioner, hvor han bl.a. fik sat Morten Nielsen og Lirim Qamili i scene. Men det var hele tiden som om HIF manglede det sidste for at gøre ondt på topholdet.

I pausen ændrede HIF formation til en 3-5-2, hvor Mikkel Nøhr blev sendt på banen. HIF blev ved med at skabe chancer til en reducering. Men spillet virkede noget tungt og primitivt, hvilket så ud til at passe Koldings defensiv fint, der forsvarede sig godt. Når HIF en gang imellem spillede bolden hurtigt og fandt mellemrummet, blev det også rigtig farligt, men det gjorde hjemmeholdet for sjældent.

Det virkede længe til at HIF kunne spille “fra nu af og til juleaften” uden at score, men i det 82. minut endte bolden hos Nikolaj Agger på kanten af feltet. Han sendte bolden ind til Stefan Nygaard, der dukkede op ved bageste stang og med et hovedstødsmål bragte lidt spænding tilbage i opgøret.

Desværre blev det ikke til mere for HIF, der nu fortsat sidder fast i bundstriden, inden weekendens drama ude mod Roskilde. Det bliver ikke nogen let kamp, idet bundholdet er på vej op, og kommer med to sejre på stribe. Men skal HIF holde sig over nedrykningsstregen SKAL den kamp vindes!

ka-ma

Hurtige Lirim Qamili var igen pågående og farligste angriber hos HIF.

Hurtige Lirim Qamili var igen pågående og farligste angriber hos HIF.

menu
menu