Er faldet godt til hos Clara Velvære

Er faldet godt til hos Clara Velvære

Michelle Sommer er ny selvstændig frisør i den lokale salon på Hvidovrevej

Michelle Sommer har siden midt september været selvstændig frisør hos Frisør Clara Velvære på Hvidovrevej 107, lige overfor Hvidovre Kirke.

33-årige Michelle har været frisør de sidste 17 år. Hun har stået i lære med den 4-årige frisøruddannelse i en salon på Frederiksberg og derefter var hun frisør i flere år i Roskilde, de sidste seks år som selvstændig i samme by.

- Jeg kommer fra en stor frisørfamilie hvor både min mor og far er uddannet frisører, så jeg er næsten vokset op med en saks i hånden, siger Michelle Sommer.

- At være frisør er en stor ære for mig, og mine speciale er nok meget allround, og jeg rammer nok de fleste målgrupper, jeg elsker at yde en god service til mine kunder, det er faktisk nøgleordet hos Clara Velvære så det er jeg meget tilfreds med.

Michelle har taget en masse specialekurser i bl.a. skægklip og barbering med kniv til herre.

- Jeg har faktisk flere faste herrekunder som kommer langsvejs fra for at få trimmet sit skæg samt barberet sig med kniv. Så det glæder jeg mig til at kunne tilbyde som den eneste i salonen. Vi har faktisk en hel herreafdeling i salonen til vores herrekunder.

- Jeg er en stolt mor til en skøn søn på et år og jeg er glad for at være rykket til Hvidovre, efter min barsel. Hos Frisør Clara Velvære har jeg også lige taget certifikat til hairtalk hårexentions, så det kan jeg nu også tilbyde lækkert hairextension i super kvalitet med tape.

- I forbindelse med min opstart har jeg i hele november gode nyheder og rabatter med klipninger til både kvinder og mænd samt og masse lækker pleje, jeg har valgt Davines som er et yderst lækkert luksusprodukt til håret og dennes pleje.

- Giv salonen et kald og få en snak med mig, om hvad lige netop jeg kan tilbyde dit hår, slutter Michelle Sommer.

menu
menu