Er salget af rockerborgen kommet i fare?

Er salget af rockerborgen
kommet i fare?

Kommunen har været orienteret siden maj måned, siger ejendomsmægleren

Noget tyder på at der er kommet "ugler i mosen" det mulige salg af rockerborgen i Kirkegade, - der blev omtalt i sidste uges Hvidovre Avis.

Det ligger fast, at de ansvarlige hos Bandidos har underskrevet en salgsaftale med den lokale ejendomsmægler Lars Lützhöft hos "Ny Bolig". Men ejerne er utilfreds med at salget ikke kan gennemføres straks, på grund af en langsom sagsbehandling hos Hvidovre Kommunes byggesagsafdeling, og giver udtryk for, at man måske vil opsige aftalen og alligevel ikke vil afhænde ejendommen.

- Jeg tror dog , det hele er op til kommunen, bemærker ejendomsmægler Lars Lützhöft, og tilføjer, at han har flere interesserede købere.

Så vidt, redaktionen er orienteret, har Hvidovre Kommune kendt til salgsmuligheden i ikke mindre end fem måneder; - faktisk siden maj måned i år. Så det er nu spørgsmålet om det er den velkendte langsommelighed i byggesagsafdelingen, der kan skabe risiko for at salget går i vasken?

Mangler en reel ansøgning

Hos de ansvarlige i Hvidovre Kommune er man ikke meget for at udtale sig. Man erkender at den første henvendelse fra køberen allerede kom i maj måned, men man har ikke fået den endelige ansøgning omkring byggeriet om en ændret status som parcelhus til to familier. Derfor har kommunen ikke kunnet give et svar, der kunne åbne op for et endeligt salg.

Tilbage bliver så håbet om at tingene - med lidt smidighed - falder på plads før jul.

mads-

menu
menu