ET BORGERMØDE IGEN OG IGEN OM HVIDOVRE HAVN!

ET BORGERMØDE
IGEN OG IGEN OM
HVIDOVRE HAVN!

Spørgsmålene hober sig op, – har borgmesteren mon en ny plan?, spørger JIMMY JENSEN og MICHAEL SABROE:

I aften har borgmesteren igen inviteret til borgermøde i Kometen/Medborgersalen omkring udviklingen af Hvidovre Havn.

Vi Konservative i Hvidovre undres, for den 23 oktober 2019 var borgerne også inviteret til selv samme type møde. Nu er der så gået endnu et år…. Der er stadig ikke sket noget som helst i havnen; måske udover at man i september 2019 måtte nødreparere nordmolen for over 4 mio. kroner.

Glemte Borgmesteren at lytte til borgene sidste gang? Blev der slet ikke tage referat af sidste møde, eller er det bare i virkeligheden endnu et bevis på en handlingslammet borgmester, der den 28. april 2009 selv var med til at godkendte en helhedsplan for Hvidovre havn fase 6?

Masser af undskyldninger

År efter år har man hørt den ene undskyldning efter den anden fra de ansvarlige om manglende økonomi. Blot for til sidst at skulle lægge op til at bruge op mod 20 millioner - alene på nødtørftigt at udbedre havnen efter en konsekvent manglende vedligeholdelse.

6. maj 2018, til en båddåb hos Hvidovre Roklub, besteg borgmesteren, som inviteret gæst, stolt en grøn mælkekasse og proklamerede: ”Hvidovre Havn er for alle borgere i Hvidovre – også dem i Hvidovre Nord”

Man fristes nærmest til at sige, at borgerne skal være så velkomne. Bare de ikke skal på toilettet, for den opgave magter kommunen heller ikke at løfte.

I selvsamme måned, nemlig den 29. maj 2018, var borgmesteren selv med til at nedstemme et ydmygt forslag fra Konservative om at påbegynde en revision af den ”gamle” havneplan. Men også her blev der takket pænt nej tak.

En ny plan, eller?

Vi er spændt på aftenens udfald. Spørgsmålene hober sig op. Har borgmesteren nu en ny plan? Skal der afholdes flere møder mellem klubberne og idrætsrådet? Husker borgmesteren, hvad der blev debatteret og foreslået sidste år? Er der nogen der overhovedet kan huske hvad der står i helhedsplanen fra 2009?

Vi er nok tilbøjelige til at være skeptiske overfor nye lovprisninger og ideer fra borgmesterens side. Det er lidt lige som kejserens nye klæder. Men omvendt …… Så er der jo valgkamp til kommunalbestyrelsen til næste år, og så kan det jo være borgmesteren har en stor og flot julegave med til os alle i Hvidovre.

Jimmy Jensen

– Michael Sabroe

Det Konservative Folkeparti

Kandidater til kommunalvalget 2021

menu
menu