Et par nederlag og en skrivebordssejr

Et par nederlag og en skrivebordssejr

Har Rosenhøj og Friheden tabt pusten?

FODBOLD: I serierækkerne har Avedøres 2. hold, Lejerbo BK og BK Friheden, HIFs damer og U19 været i kamp i weekend, mens Rosenhøj fik en skrivebordssejr.

Hos Avedøre i serie 2 går det langt fra godt. Holdet er reelt rykket ned, og i lørdags blev det for anden gang i træk til et 9-0 nederlag, dennegang til Brøndby på hjemmebane.

I serie 4 ligger både BK Friheden 2 og Lejerbo til at rykke op i serie 3, hvor Lejerbo i sidste weekend nedlage Albertslund BS 72, der også kæmper med om oprykning og i denne weekend blev det til en stor sejr på 8-2 over Albertslund IF og er dermed a point med B 72 på 3. pladsen.

Tabt pusten?

I serie 2 ligner det at både Rosenhøj og BK Friheden har tabt pusten i toppen af rækken, hvor Tune IF nu er gået forbi begge de lokale mandskaber. Det skete da Rosenhøj i sidste weekend tabte 2-1 til rækkens suveræne top hold KFUM Roskilde, mens det i lørdags blev til en skrivebordssejr og tre tiltrængte point . Rosenhøj er nemlig kun noteret for en enkelt sejr i 2022. Heller ikke Bk Friheden kunne besejre Roskilde i weekendens kamp. Friheden kom ellers flot foran 2-0 ved Christoffer Hebo Smith og Severin Poulsen, men en reducering kort før pausen og tre scoringer i 2. halvleg betød at Hebos andet mål i kampen ikke gjorde andet end at pynte på 3-4 resultatet.

Ikke godt for HIF

Selv om der titter talenter frem fra HIF’s ungdomsafdeling, kan man ikke just sige at det p.t. går godt resultatmæssigt. Klubbens U19 har ikke vundet siden 6. november og weekenden blev det til et grimt 6-0 nederlag til FC Helsingør. U17 har haft en noget bedre sæson – alligevel blev det også til et nederlag mod FC Helsingør dog ”kun” på 3-1.

Hos HIF’s damer i serie 1 blev det til en tæt sejr over Valby i et målrigt opgør, hvor Katharina Bech og Mie Marott sørgede for 3-3 ved pausen. I 2. halvleg var Mie Marott igen på pletten til 4-3, imens Sofia Malling gjorde det til 5-4 inden Valby udlignede til 5-5 med ti minutter igen. Men tre minutter inde i overtiden tog HIF så alle tre point, da Maja Rasmussen stod får kampens sidste scoring til 6-5. Næste tirsdag den 17/5 tager HIF så imod Viktoia på hjemmebane kl. 19.

ka-ma

menu
menu