Et trygt liv er ældrekvalitet

Et trygt liv er ældrekvalitet

Ældre Sagen holder temamøde om forsikring og indbrudssikring på næste torsdag den 15. november i Hvidovre C

Tryghed i hverdagen er for alle - ikke mindst ældre - en livskvalitet. Det gælder både den rent fysiske tryghed ved at kunne opholde sig sikkert i sit hjem og også den mentale tryghed ved at vide, at man har en forsikring der dækker økonomisk, når noget går galt.

Det kan der være god grund til at gøre sig nogle tanker om, og måske også indhente information. Det giver Ældre Sagen i Hvidovre dig mulighed for ved et temamøde torsdag 15. november kl. 14-16 i mødelokalet i Hvidovre C. Her kommer Maiken Luvin og Marc Møller fra GF Forsikring/Verisure og giver gode råd om fysisk sikring af boligen, bl.a. om muligheden for at installere en privatalarm. Tryghed er også at være sikret imod, at andre misbruger ens personlige oplysninger, altså identitetstyveri, og her har eksperterne også gode råd at give. Naturligvis bliver der også lejlighed til at diskutere forsikringspræmier, og måske få svar på, om man har den rigtige dækning - hverken mere eller mindre

Derfor kan et besøg på temamødet være en rigtig god investering i dit fremtidige liv. Deltagerprisen incl. kaffe og kage er kun 40 kr. Gerne hurtig tilmelding til Ældre Sagens kontor og senest to dage før.

menu
menu