Få en snak med SF om normeringer

Få en snak med SF om normeringer

SF Hvidovre inviterer Hvidovre-forældre på en kop kaffe eller te på lørdag den 10. oktober mellem kl. 10 og 12.

- Anledningen er, at vi gerne vil høre jeres oplevelser om vores dagtilbud og snakke om minimumsnormeringer, siger kommunalbestyrelsesmedlem for SF, Anders Wolf Andresen. - For inde på Rådhuset sidder mange af vores kollegaer og synes at vi har gode normeringer i Hvidovre, ja de synes endda vi har “minimumsnormeringer”. Det synes vi ikke vi har, og det er vi sikre på, at mange af jer heller ikke synes.

- Nogle synes det er fint at ledelsen tæller med, når vi regner på normeringer, men det synes vi ikke det er, for ledelsen laver primært ledelsesopgaver, de passer ikke børn. Det gør det pædagogiske personale, og det er dem som tæller, når vi i SF snakker om minimumsnormeringer.

- Politikerne ser ikke ens på hvordan man optæller medarbejderne i forhold til normeringer, desværre. Stod det til SF havde vi i budgettet sat flere penge af, så vi kunne få reelle minimumsnormeringer “i børnehøjde”, men SF har kun 3 pladser i kommunalbestyrelsen, og der var desværre ikke et flertal for, at der kom flere penge til pædagogisk personale.

- Vi giver ikke op, men vi har brug for jeres hjælp, så vi kan få ordentlige normeringer.

- Så kom og få en snak med os: Vi er klar på lørdag mellem kl. 10 og kl. 12 udenfor i vores telt (med god udluftning, håndsprit og afstand af hensyn til COVID-19) hos SF’s borgmesterkandidat, Anders Wolf Andresen, Giesegårdsvej 12.

menu
menu