Få ord fra miljøordførere

Få ord fra miljøordførere

Hvidovre Avis har spurgt Folketingets miljøordførere, hvad de synes om sagen på Hvidovre Strandvej

Hvad synes du om, at en tidligere ejer af en grund kan gøres økonomisk ansvarlig for en jordforurening han er uden viden om eller ansvar for?

Hvidovre Avis har spurgt Folketingets miljøordførere, hvad de synes om sagen fra Hvidovre Strandvej, hvor en gammel jordforurening og dermed værdiforringelse af grunden potentielt kan betyde økonomisk ruin for de involverede parter.

Miljøordførerne er Mette Abilgaard (C), René Christensen (O), Henrik Dahl (I), Mette Gjerskov (A), Jacob Jensen (V), Peter Seier Christensen (D), Zenia Stampe (B), Carl Valentin (F), Mai Villadsen (Ø) og Susanne Zimmer (Å).

Tre ud af ti

Tre miljøordførere er vendt tilbage til Hvidovre Avis, heraf to med meddelelsen om, at de har for travlt til at kunne kommentere på sagen.

- Beklager, men sidder tilbage med for mange ubesvarede spørgsmål, og jeg har ikke tiden til at få tingene undersøgt tilstrækkeligt, til at jeg har lyst til at kommentere, lyder det fra Mette Abildgaard (C).

Fra Alternativets Susanne Zimmer er det også travlhed, der er årsagen til, at hun ikke vil kommentere.

- Jeg synes, det lyder som et rigtig langt og udsigtsløst forløb. Jeg har 13 ordførerskaber, så jeg har desværre ikke tid til at gå ind i sagen, svarer Susanne Zimmer Hvidovre Avis.

Fra DF's miljøordfører, René Christensen, lyder det, at der måske skal ses på at få bragt ventetider på oprensning af forurenede grunde ned.

- Jeg har jo svært ved at udtale mig om en enkelt sag. Men jeg kan sige, at vi jo desværre ser enkelte gamle forureninger, hvor det er svært at finde den som er ophavsmand. Det er Regionen, som har opgaven, men det kan godt være, at vi i Folketinget skulle se på muligheden for at tilføre flere midler, således at tiderne kunne komme ned, lyder det fra René Christensen.

De øvrige miljøordførere er ikke vendt tilbage på Hvidovre Avis' spørgsmål.key

menu
menu