Får Hvidovre bronze for 3.år i træk?

Får Hvidovre
bronze for
3.år i træk?

VOLLEYBALL: Hvidovre Volleyball Klub leverede en pragtpræstation i første afsnit af bronzeopgørene mod de forsvarende danmarksmestre Marienlyst i sidste uge, hvor det blev til en 3-1 sejr efter to meget tætte sæt. Kampen var som ventet præget af stor jævnbyrdighed, hvilket nok også bliver tilfældet i aften, tirsdag den 10. april kl. 19.00 i Frihedens Idrætscenter, hvor Hvidovremandskabet med en sejr kan sikre sig bronzemedaljerne for tredie år i træk.

Har krammet på dem!

- Marienlyst er jo både danmarksmestre, pokalmestre og sølvvindere ved de nordisk mesterskaber, så det er et stærkt hold. Men vi har hidtil haft krammet på dem, siger en forhåbningsfuld sportschef Thomas Stryhn. - Ud af de sidste syv opgør har vi faktisk vundet de seks, så vi har da lov at håbe på en gentagelse tirsdag aften, selv om vi ikke forventer nogen let opgave...

Meget tyder på at Hvidovreholdet har rejst sig efter skuffelsen over den kiksede finaleplads. Klubben har bl.a. haft tilknyttet en sportspsykolog, som tilsyneladende har været medvirkende til fremgangen. Bag optimismen ligger også det forhold, at flere af spillerne er blevet deres skader kvit, - eksempelvis yngstemanden og ungdomslandsholdsspilleren Simon Bøje Jørgensen, der er med igen.

- Vi håber på en sejr i aften, så er en rimelig god sæson nemlig slut, og vi behøver ikke at skulle ud i en tredie bronzekamp, slutter sportschef Thomas Stryhn.

m-

menu
menu