Farvel efter 15 år som halinspektør

Farvel efter 15 år
som halinspektør

Ingen afskedsreception lige nu, - men den kommer efter sommerferien, lover Allan Rønberg

I næste uge, nærmere bestemt fredag den 29. maj, siger en vellidt chef i Frihedens Idrætscenter, Allan Rønberg, farvel efter 15 år som halinspektør. Han fyldte 69 år i marts måned, og går nu ind til et fortjent otium.

- Det er en lidt kedelig afgang, for jeg ville godt have sagt ordentligt farvel til de mange, jeg har samarbejdet med i alle årene, siger Allan Rønberg. - Jeg havde også planlagt en reception i teatersalen den 28. maj, hvilket desværre måtte opgives på grund af Corona-situationen. Men jeg håber at kunne "vende tilbage" og invitere til en sådan lille reception efter sommerferien, hvor jeg kan tage ordentlig afsked med de mange gode medarbejdere, og ikke mindst administrationen og alle de klubber og mennesker, jeg har haft et godt samarbejde med.

Allan Rønberg, der er uddannet speditør, og havde 33 års virke i Transport- og speditionsfirmaet "DanXas" - nu DHL -, inden han skiftede job til sportens verden. Han var derefter salgchef i Hvidovre Fodbold A/S, inden han i 2005 blev headhuntet til halinspektørstillingen i Frihedens Idrætscenter.

Mange kender også Allan Røberg fra en glorværdig fodboldkarriere, hvor han nåede ikke færre end 82 kampe på HIFs divisionshold. Han har også været leder og træner i klubben, ligesom han stadig er aktiv i foreningen "HIFs Gamle Kæmper".

Ny daglig leder i Frihedens Idrætscenter, bliver Jens Peter Nierhoff, tidligere landsholdsspiller i badminton, der er tiltrådt som assisterende halinspektør. m-

menu
menu