Fem Fede Dage på JohannesGymnasiet

Fem Fede Dage på JohannesGymnasiet

På JohannesGymnasiet er hele uge 47 igen i år afsat til bæredygtig dannelse. Gymnasiet deltager nemlig i projekt Fem Fede Dage, hvor der sættes fokus på, hvordan unge mennesker kan bidrage til at bremse klimaforandringerne. Hver ugedag har et tema, hvor gymnasiet elever skal finde og afprøve grønne og innovative løsninger på diverse klimaproblematikker.

Ugen er planlagt af gymnasiets klimaudvalg, der består af elever og undervisere, som arbejder på at gøre gymnasiet så bæredygtigt som muligt.

Pædagogisk leder Julie Hjordt Jensen udtaler:

- JohannesGymnasiet tager den såkaldte grønne dannelse seriøst, og eleverne skal rustes til en række omfattende klimamæssige og omstillingsmæssige udfordringer af hidtil uhørt størrelse. Det er vores vision at skabe bevidsthed om bæredygtighed og så vidt muligt gøre bæredygtighed til en del af undervisningen, hverdagen og elevernes tanker og handling - hvilket eleverne glædeligt deltager i og faktisk presser på for at få mere af...

De fem fede dag er et af gymnasiets mange bæredygtige tiltag, og fra og med næste skoleår udbyder JohannesGymnasiet som den eneste ungdomsuddannelse i landet valgfaget Bæredygtig Innovation.

JohannesGymnasiet holder informationsaften torsdag den 9. januar 2020. Her kan man blandt andet høre mere om gymnasiets bæredygtige dannelse - herunder valgfaget Bæredygtig Innovation, undervisning i meditation og mindfulness, klimaudvalg samt implementeringen af FN’s 17. Verdensmål.

Om tirsdagen er der fokus på genbrug - eleverne kan få fornyet garderoben med en tøjbyttedag.

Om tirsdagen er der fokus på genbrug - eleverne kan få fornyet garderoben med en tøjbyttedag.

menu
menu