Flere er væk, men der er også kommet nye til

Flere er væk, men der
er også kommet nye til

FODBOLD: Efter afslutningen på den lidt for spændende slutspurt om at undgå nedrykning fra Danmarksserien, har man i Avedøre gjort status omkring holdet, - hvem stopper, kommer der nogle nye o.s.v.

Sportschefen Per Myhrmann har denne vurdering: - Det ligger fast, at Thomas Petersen efter nu et halvt år i den stribede trøje (226 kampe og 51 mål) siger farvel. Han vil prøve noget nyt og alligevel gammelt og kendt, idet han formodes at spille for Herstedøster hos træner Jan Christensen. Den unge Oliver Kolkjær Sørensen tager midt i august til USA for at læse i fire år. Han “udlejes” til en soccerklub et sted på det store kontinent.

- Der er som normalt nogle få andre, der tænker på at stoppe med at spille eller finde en anden klub. Men det ved vi først rigtig noget om i løbet af de næste 2-3 uger. Vi startede træningen med DS-mandskabet i mandags med de spillere, der er hjemme fra ferie og har lyst til at komme. Reserveholdet starter først omkring 1. august.

Nye spillere

Nogle få nye har meldt sin ankomst. Mark Rosenmejer fra HIF’s U19, der kender flere spillere i truppen i forvejen, og topscoreren fra Rønne, Chriss Jacobsen, som er bosat i Hvidovre. Også Christoffer Hebo forventes at spille med striber efter et halvt år hos Friheden og et halvt år ude at rejse. Frederik Nyvang, der var målmand i 1.-2. holdstruppen for få år siden, har også kontaktet cheftræner Peter Juul. Derudover er der rygter om nogle spillere yderligere, som den nye assistenttræner har kendskab til.

- Desværre har vi mindst syv spillere væk på ferie under testkampene, og 4-5 er også væk, når den første DS-kamp spilles hjemme mod AB Tårnby lørdag den 4. august, bemærker Myhrmann. - På trænersiden siger vi tak for arbejdet til assistenttrænerne Kim Junge og Jan Boelsmand, og velkommen til Timos Adraktas, der kommer fra Fremad Amager. Kim Junge vil dog nok stadig hjælpe med forskellige ting og er også fortsat næstformand i klubben. Alle andre trænere, holdledere, fysioterapeut m.m. fortsætter på deres poster.

menu
menu