FLERE OG FLERE ER BESJÆLET AF AT HOLDE BYEN REN!

FLERE OG FLERE ER BESJÆLET AF AT HOLDE BYEN REN!

- men det er ikke Hvidovre Kommune der har ansat mere personale til at holde vor by ren, skriver borger fra ”udkants-Hvidovre”:

Hermed en god oplevelser i weekenden:

Forleden fredags stod jeg ved stoppestedet v/ McDonald’s på Avedøre Havnevej. Her observerede jeg ung mand i 18-20 årsalderen, der samlede en plastikpose op fra cykelstien og fortsatte ud i fodgængerovergangen, hvor han midtvejs samlede nogle krus op. Han fortsatte over til stoppestedet v/ Kettegård Allé. Her begyndte han at samle papir m.m. op i sin pose, og sandelig om han ikke begyndte at samle cigaretskodder.

Så kom hans bus og han tog sin pose med.

Det var en god start på weekenden med den oplevelse. Det fik mig til at tænke på, om affaldsspanden derover var fyldt op, eller han ikke var herfra og bare tog posen med. Det ville måske være en god ide om kommunen lavede en aftale med take-away-butikkerne om at udsætte affaldsstativer, min skyld gerne med reklame på dem?

Forleden bemærkede jeg et indlæg om de nye dyre vejskilte. Når kommunen har råd til dem, skulle man vel også have råd til nogle flere affaldsspande? Det ville nok betyde at flere fik lyst til at bukke sig efter affald og ikke skulle gå en kilometer for at komme af med det?

Med venlig hilsen fra en

borger fra udkants-Hvidovre”

menu
menu