Flere personlige rekorder og en medalje ved mesterskaber

Flere personlige rekorder og en medalje ved mesterskaber

SVØMNING: Det blev til et rigtig flot udbytte for Hvidovre Svømmesklub ved de danske årgangsmesterskaber som blev afviklet i Gladsaxe. Totalt havde otte HVSK-svømmere kvalificeret sig til mesterskabet, og højdepunktet på dagen blev nået, da Victor Bernstein tog bronze på 100 fly.

- Der var god fart på vore unge svømmere til årgangsmesterskaberne. Totalt set gav over 85% af løbene personlige rekorder, og hvis vi havde haft det sidste held med os, kunne det være blevet til endnu mere, siger en tilfreds træner Mads Glæsner.

Victors medalje er den første til en Hvidovre-svømmer i mange år, og den kom efter et superløb på 100 fly, som blev meget spændende. Der var fire drenge indenfor 0.4 sekund, så det blev en meget tæt afgørelse på medaljerne.

Victor fik også flotte placeringer på 50 fly og 200 fly, hvor han blev nr. 4 og 5.

- Jeg troede min største chance for medalje var på 50 fly, men efter et dårligt indslag, tabte jeg desværre de sidste hundrededele, siger Victor.

Personlig rekord

En anden som gjorde det virkeligt flot var Anton Rytter Bech, som fik et superløb på 200 cr. Totalt har han nu gået i personlige rekorder med over seks sekunder på to stævner. Det var desværre ikke nok til en medalje, men med Antons udvikling så er han snart oppe blandt de bedste i sin årgang.

Som noget nyt i år var også en kategorikonkurrence, hvor svømmerne samler point på hver stilart. Der havde HVSK tre svømmere top 16, hvor Maica Jensen blev nr. 12 i crawl. Anton Rytter Bech nr. 9 og 12 i crawl og ryg.

- Vore svømmere har virkelig fortjent at nå så langt, for de har alle sammen gjort et stort stykke træningsarbejde, så man bliver glad på deres vegne, når det lykkes så flot, afslutter Mads Glæsner.

Svømning

Svømning

menu
menu