Flot pokalkamp og et ufortjent 0-1 nederlag

Flot pokalkamp og et ufortjent 0-1 nederlag

FODBOLD: - Pokalturneringen er ikke så vigtig for os. Vi vil selvfølgelig gerne vinde, og trække et stort hold i næste runde. Men vi prioriterer danmarksseriens kommende kampe langt højere...

Det sagde Avedøre-formanden Michael Junge før sidste onsdags pokalkamp mod divisionsholdet fra Slagelse. Om han, og den nye cheftræner Dennis Eliasen havde givet den samme besked til spillerne, skal vi lade være usagt. Men det så bestemt ikke sådan ud, for det unge Avedøre-mandskab spillede en fremragende kamp, de gav alt hvad de havde i sig, dominerede, var først på bolden, åbnede flere gange Slagelse-forsvaret op med fremragende skift til kanterne, og burde faktisk have vundet på flere gennemspillede angreb og mindst 4-5 oplagte målchancer.

Slagelses chancer var meget få; - kun et par enkelte febrilske situationer i hjemmeholdets målfelt, og så to dumme frispark på kanten af straffesparksfeltet, hvoraf det ene gav gæsterne det ufortjente sejrsmål til 0-1 et kvarter ind i 2. halvleg.

Ny spillestil

Det var helt tydeligt at træner Eliasen forsøger at implementere en ny spillestil i Avedøre. Forsvarets bold-losserier frem på banen, er afløst af fornuftigt afventende spil bagude, og gode igangsætninger og altså megen satsning på skift til fløjene. Altsammen en fornøjelse at se på, - man savnede kun afslutningerne, og måske lidt mere aggressivitet, med flere folk fremme i det sidste kvarter, hvor man lige så godt kunne kaste forsigtigheden overbord.

Alle på Avedøre-holdet ydede en flot indsats. Især bemærkede man de letbenene angribere Anders Vibe Kjøller og Sebastian Tan, der kun manglede at udnytte et par store målchancer.

Men alt i alt var det en lovende premierekamp på Avedøre Stadion. Det bliver spændede at se om mandskabet kan holde kadencen i den nye krævende spillestil?

Slagelses sejrsmål på direkte frispark faldt altså i starten af 2. halvleg, hvor man måske godt kunne have sendt et par af de højere AIF-angribere ned i forsvarsmuren.mads-

menu
menu