Fødselsdagskuller i Bredalsparken

Fødselsdagskuller i Bredalsparken

Bredalsparken Butikscenter oplever igen totalt kuller, når man på lørdag den 14. september fra kl. 10-15 holder Fødselsdagskuller med musikalsk underholdning og gode tilbud hos de forretningsdrivende.

Hør danske ørehængere

“Det glade vanvid” spiller fra kl. 10-11.30. Som navnet antyder, er det bestemt ikke kedeligt at være i selskab med de tre herrer, Thomas, Tim og Allan. Bag sig har de en lang karriere i musikbranchen med alt fra jazz til dansktop. Men nu har de valgt at forene kræfterne og satse benhårdt på, at folk bliver underholdt. I kan bl.a. høre musik af Kim Larsen, Shu-bi-dua, Bamses Venner samt danske og udenlandske ørehængere - men alle numre bliver serveret i et lidt mere muntert tempo, end du normalt kender dem.

Underholdning for børn

Sofus sæbeboble laver underholdning/show for børn kl. 11.30 og kl. 12.30. Her vil publikum nok blive forbløffet af Sofus’ sæbeboble magi, når han blæser alt fra helt små bobler til en sæbeboble karrusel – og selvfølgelig hans signatur nummer, med en person inde i en kæmpe sæbeboble.

Kl. 12.45-15 er der genhør med alle de gode Flemming “Bamse” Jørgensen, når Skinke går på scenen. Da René Jakobsen var teenager begyndte at spille musik, var Bamse en af grundpillerne i repertoiret. René fik stor succes som musiker, og rejste i mange år med store bands i Danmark og udland. Endvidere har Rene været backing for mange kendte danske solister bl.a. Jacob Haugaard, Amin Jensen m.fl., og fik med tiden tilnavnet “den Skrigende Skinke”. Ofte er Renés stemme blevet sammenlignet med Flemming ”Bamse” Jørgensen og mange opfordringer går på de kendte melodier, når René er på scenen.

Og så er der børnekarrusel, hoppeborg og kraftprøver for både børn og voksne.

René Jacobsen underholder med Bames bedste hits.

René Jacobsen underholder med Bames bedste hits.

Oplev Sofus’ sæbebobleshow.

Oplev Sofus’ sæbebobleshow.

Børnene kan få en tur i karruselen.

Børnene kan få en tur i karruselen.

menu
menu