føtex Frihedens kunder donerer 7.884 kr. til Boldklubben Friheden

føtex Frihedens kunder donerer 7.884 kr. til Boldklubben Friheden

Siden september har kunder i føtex Friheden haft mulighed for at donere deres pantpenge til Boldklubben Friheden, når de har afleveret flasker og dåser i butikken. I dag – seks måneder senere – er der trykket så mange gange på donationsknappen, at det samlede beløb er kommet op på 7.884 kroner.

Mange indbyggere i Hvidovre indleverer hver dag brugte flasker og dåser i den lokale føtex. Siden september sidste år har man kunne vælge at donere sine pantpenge til Boldklubben Friheden. I dag er pengene talt op, og det viser sig, at rigtig mange kunder har gjort brug af den mulighed. Der er nemlig blevet doneret et beløb på 7884 kroner.

Ifølge Henning fra foreningen Boldklubben Friheden, er det penge, der gør en reel forskel:

- Klubben er meget taknemlige for det store beløb de har modtaget , som vil gå til gode formål i klubbens ungdomsafdeling.

Forening er nøje udvalgt

At valget er faldet på Boldklubben Friheden, er ikke tilfældigt. Det forklarer varehuschefen i føtex Friheden, Mickey Friis:

- Vi har valgt Boldklubben Friheden, fordi det er en lokal klub ift. til vores butik og det er en klub, der blandt andet gør meget for områdets børn, unge og nærmiljø.

Blandt andet ved diverse sociale arrangementer.

- Vi har valgt at forlænge vores samarbejde med Boldklubben Friheden endnu en periode 6 måneder fra 01. marts til 31. august, derefter er vi klar til en ny aftale med en lokal klub som har unge og bevægelse i fokus .

Vil fremme børn og unges trivsel

Foreningen er blot en af mange foreninger landet over, som får glæde af pantdonationer fra føtex. Fælles for alle foreninger er, at de udbyder aktiviteter, der skaber en sundere hverdag for børn og unge, forklarer direktør i føtex, Thor Jørgensen:

- Vi vil rigtig gerne være med til at understøtte og fremme børn og unges aktive liv. Vi ved, at sundhedsaktiviteter spiller en stor rolle i den forbindelse. De ildsjæle og frivillige, der ofte yder en kæmpe indsats i de lokale foreninger, fortjener et skulderklap og en hjælpende hånd, fortæller Thor Jørgensen, direktør i føtex.

- Forhåbentlig kan donationerne være med til at gøre en forskel for børn og unge i byen. Derfor vil vi også gerne sende en kæmpe tak til alle dem, der har valgt at trykke på donationsknappen, når de har afleveret deres pant i føtex, siger Thor Jørgensen.

menu
menu