Føtex klar efter større ombygning

Føtex klar efter større ombygning

Føtex på Hvidovrevej fejrer ombygning og byder kunderne indenfor til nye madoplevelser, inspiration og flotte omgivelser

Mere frugt og grønt, større slagter og et bedre udvalg af særlige varegrupper. Dertil får kunderne mere plads og bedre overblik, når Føtex på Hvidovrevej torsdag åbner op for en butik, der er i absolut topklasse.

Butikken har siden starten af januar været igang med en gennemgribende ombygning, og kunderne kan således se frem til en knap 2000m2 stor butik, hvor der er kræset for, at butikken lever op til kundernes behov og ønsker.

- Butikken er fra 2003 og langt hen ad vejen har den set ud som den gjorde da den åbnede. Så den har trængt til en gennemgribende renovering. Samtidig er der også kommet nye krav og forventninger fra vores kunder, som vi gerne vil leve op til, siger varehuschef Mads Duedahl.

Mere mad

En varegruppe, som der f.eks. er blevet mere plads til med ombygningen, er veganske, sukkerfire og glutenfrie produkter. I det hele taget er der sat større fokus på fødevareområderne i butikken.

- Vi har fået en større frugt- og grøntafdeling og en større slagterafdeling, så det er helt klart i maduniverset, der er sket mest. Det er fordi vi oplever, at vores kunder gerne vil bruge deres penge på ordentlige råvarer, og at de gerne vil inspireres, når de handler, siger Mads Duedahl.

Ligeledes har butikkens vin-afdeling fået et løft, både hvad gælder indhold og fremtoning. Det samme har resten af butikken, hvor der er lagt vægt på nye inventarløsninger, bedre skiltning, bredere gange og mere luft.

- I disse coronatider passer det vores kunder godt, at der er fra 1,5-3 meter mellem hylderne, siger Mads Duedahl.

Stor forståelse

Ombygningen af Føtex på Hvidovrevej er sket i etaper, så butikken aldrig har været lukket ned. Til gengæld har det så betydet, at der de sidste tre måneder har været et reduceret sortiment i perioder. Derfor ser varehuschefen da også frem til, at den samlede ombygning kan fejres med en lang række gode tilbud til kunderne.

- Vi har oplevet, at vores kunder vist stor forståelse, så det er vi selvfølgelig rigtig glade for, siger Mads Duedahl.

Han tilføjer, at kunderne med åbningen kan se frem til en stor tilbudsavis og at der er købt rigeligt ind. Dertil har butikken forlænget sin åbningstid.

- Vi har valgt at holde åbent en time yderligere ved at åbne allerede kl. 7 og lukke kl. 21. På den måde kan vores kunder handle på de tidspunkter, hvor det passer dem bedst, siger varehuschefen.red

Varehuschef Mads Duedahl glæder sig til at byde kunderne velkomne i den ombyggede butik.

Varehuschef Mads Duedahl glæder sig til at byde kunderne velkomne i den ombyggede butik.

Slagterafdelingen i Føtex er blevet større.

Slagterafdelingen i Føtex er blevet større.

menu
menu