FOF i tvist om tilbagebetaling af tilskud

FOF i tvist om tilbagebetaling af tilskud

Hvidovre Kommune og det gamle FOF Hvidovre er ikke enige om, hvor meget FOF skal tilbagebetale af det udbetalte tilskud for 2016 og 2017

Det gamle FOF Hvidovre, med leder Peter Lougart ved roret, har modtaget godt 1,8 mio. kr. i tilskud fra Hvidovre Kommune i perioden fra primo 2015 og frem til ultimo 2017.

- Det kan oplyses, at F.O.F. Hvidovre i perioden fik 1.872.629,00 kr. i tilskud fra Hvidovre Kommune, lyder det i et skriftligt svar fra Hvidovre Kommunes juridiske afdeling til Hvidovre Avis.

Noget af tilskudsbeløbet er betalt tilbage, og det er i følge FOF’s sekretariat helt almindeligt, men af den aktindsigt, som Hvidovre Avis har fået hos Hvidovre Kommune, fremgår det imidlertid af svaret, at der ikke er helt enighed om, hvor meget der skulle betales tilbage.

- For så vidt angår spørgsmålet om, hvorvidt F.O.F.Hvidovre har tilbagebetalt eventuelt ubrugt tilskud, kan Hvidovre Kommune oplyse, at der er tilbagebetalt ubrugt tilskud for 2015, skriver Hvidovre Kommune til Hvidovre Avis.

Tvisten

For de to sidste år, mens FOF Hvidovre eksisterede, er der således ikke helt enighed mellem parterne om, hvor stort et beløb, der skulle tilbagebetales til Hvidovre Kommune.

- For 2016 og 2017, verserer der aktuelt en tvist om tilbagebetaling af tilskud. Af samme grund har Hvidovre Kommune ingen kommentarer i den anledning, lyder det fra Hvidovre Kommune.

Hvidovre Avis har spurgt Peter Lougart om han kan og vil uddybe, hvad tvisten handler om. Han har ikke ønsket at svare på nuværende tidspunkt.

key

menu
menu