Fordobling af deltagere til Hvidovres lokale firmastafet

Fordobling af deltagere til Hvidovres lokale firmastafet

Ca. 750 løb, gik og hyggede sig i sol og blæst til årets Holmestafet

Der var sved på panden og smil på læben, da 2019-udgaven af Hvidovres lokale firma-stafetløb Holmestafetten løb af stablen tirsdag den 7. maj. Løbet, som blev afviklet første gang i 2003, slog i år rekord i antal af deltagere, og det kunne kun ses på køens længde, da der efter selve løbet blev serveret grillmad til alle deltagere. TEC, som lagde rammer til start og mål for løbet, havde god plads i haller og kantine til de godt 800 deltagere, og Hvidovre Atletik og Motion havde valgt at beholde de seneste års rute, hvor der var plads til både løbere og de mange hundrede, som i år valgt at gå de 3,75 km.

Deltager-antallet i Holmestafetten var i år næsten fordoblet i forhold til tidligere år, og dette skyldes bl.a., at Hvidovre Kommune har valgt at prioritere det lokale stafetløb.

- Fra kommunens side har vi valgt at flytte vores deltagelse fra DHL-stafetten i Fælledparken til vores lokale motionsløb på Avedøre Holme, fortæller kommunaldirektør Nich Bendtsen, der også selv deltog i Holmestafetten.

- Det var en rigtig fin eftermiddag på trods af det lidt kolde vejr, og ca. 450 medarbejdere fra kommunen var med og nød den gode stemning og samværet med kollegaerne og deltagerne fra de øvrige virksomheder. Vi glæder os allerede til næste år og vil gerne takke til alle arrangørerne for det store arbejde.

Holmestafetten er arrangeret i samarbejde mellem Hvidovre Kommune, TEC og Hvidovre Atletik og Motion. En række lokale sponsorer har stået for forfriskninger og præmier. I alt 20 virksomheder deltog i Holmestafetten 2019. De fleste er fra Avedøre Holme, men en lille håndfuld kom fra andre dele af Hvidovre.

Vinderen af årets Holmestafet var et herrehold fra Kemp & Lauritzen, mens Sole4You vandt i kategorien kvindehold og et hold fra If vandt i kategorien mix-hold.

Starten er gået til selve stafetten.

Starten er gået til selve stafetten.

menu
menu