Foredrag med Sophie Hillbrandt Jansen om kulhydrattælling

Foredrag med Sophie Hillbrandt Jansen om kulhydrattælling

Som optakt til Diabetesforeningen i Hvidovres generalforsamling holder vi foredrag med klinisk diætist Sophie Hillbrandt Jansen d. 20. februar kl. 19.00

Har dit blodsukker indimellem store udsving, og har du svært ved at få det under kontrol? Oplever du træthed, irritation og koncentrationsbesvær, når dit blodsukker ligger højt eller lavt? Eller oplever du, at din diabetes virker begrænsende på dine madvaner i dagligdagen på grund af bekymringer for forhøjet blodsukker og risikoen for følgesygdomme?

Hvis du kan nikke ja til nogle af ovenstående udsagn, så er der hjælp at hente – også uden at det behøver at være svært. Metoden kaldes kulhydrattælling.

Uanset om du har type 1 eller type 2 diabetes, så er det kulhydraterne i maden, som påvirker dit blodsukker – alle med diabetes kan derfor have glæde af at anvende basal kulhydrattælling – en metode som hjælper dig med at udpege og justere mængden af kulhydratholdige madvarer i dine måltider, så du får ro på blodsukkeret.

Kulhydrattælling er ikke en diæt, og du skal ikke udelukke bestemte typer mad, når du bruger kulhydrattælling – tværtimod giver metoden dig fleksibilitet i hverdagen til at spise et bredt og varieret udvalg af madvarer uden bekymringer for forhøjet blodsukker.

Efter foredraget er der generalforsamling i Diabetesforeningens lokalafdeling i Hvidovre.

Der vil blive serveret kaffe, te, frugt og sukkerfri-kage.

Arrangementet afholdes torsdag d. 20. februar kl. 19.00 - kl. 21.00 med efterfølgende generalforsamling til kl. 22.00 ca. Aktivitetcentret, Hvidovregade 49, 2650 Hvidovre.

Tilmelding til Jonna Hansen på telefon 40 13 59 33 eller Anni på 61 34 19 99

Savner du inspiration om god mad, der er velegnet til at holde blodsukkeret og vægten i ro?

Diabetesforeningen i Hvidovre arrangerer fællesspisning. Her mødes vi, laver mad og spiser sammen, taler om det at have diabetes og udveksler erfaringer.

Som Diabetiker kan det være svært at forhold sig til de mange mere eller mindre officielle kostråd, som vi oversvømmes med. Her er der en mulighed for at være med til at lave, spise og tale om kost ud fra en diabetikers synsvinkel. Og måske til at blive inspireret til nye måder at se sin kost, når blodsukkeret og vægten skal holdes i ro.

Fællesspisningen foregår den 18. marts og 21. april fra kl. 17 til ca. 20, hvor vi mødes i Aktivitetshuset, Hvidovregade 49, 2650 Hvidovre.

Tilmelding til Jonna på telefon 40 13 59 33 eller Anni 61 34 19 99.

menu
menu