Foreningernes Julemarked

Foreningernes Julemarked

- i Kometen i den kommende weekend

Kometen danner igen rammen om Foreningernes Julemarked, der finder sted i weekenden på fredag den 29. november kl. 10.00-17.00, lørdag den 30. november kl. 10.00-15.00 samt søndag den 1. december kl. 13.00-17.00

Det store årlige julemarked i Kometen byder på mange fine ting, der sælges fra de cirka 25 stande. Det meste er fremstillet af Hvidovreborgere med dygtige hænder til glæde for alle os, som ikke kan den slags. Næsten al slags julepynt, meget fine julekort, nisser i alle størrelser, lys, juledekorationer og mange gaveideer, tasker, vanter, huer og andet varmt til både børn og voksne samt mange andre ting, som det er en oplevelse at betragte og måske også lade sig friste af til en meget rimelig pris.

Der er også sørget for diverse mad- og drikkevarer til at glæde ganen med, hvis man tager sig tid til en hvilestund for at fordøje de mange indtryk. På de arbejdende værksteder sidder bl.a. kniplere, andre steder tegnes julekort og meget mere.

- Vi får selvfølgelig også besøg af Luciabørnene fra henholdsvis Køgevejens Børne- og Ungdomshus fredag kl. 15.30 og FrydenhøjKlub og SFO lørdag kl. 12.00, lyder det fra arrangørerne, foreninger og institutioner i Hvidovre.

- Så følg bare traditionen med at lægge turen om ad Medborgerhuset i de tre dage, tag bare naboen med. Der er naturligvis fri entré.

menu
menu