Forstærkninger til HIF-damefodbold

Forstærkninger til HIF-damefodbold

Truppen på vej mod god udvikling

FODBOLD: Hvidovres bedste damefodboldhold rykkede i vinter op i Københavnsserien, og de tager på søndag hul på et spændende forår i en ny række, hvor målet er overlevelse.

Men hvis muligheden er der, tager holdet også gerne del i kampen om oprykning. I hvert fald har man brugt pausen på at forberede sig til den nye sæson, hvor holdet har fået rutineret hjælp.

- Vi har hen over vinter fået lavet et rigtigt godt samarbejde med de “gamle” seniordamer og det er et samarbejde, vi er superglade for, beretter træner Claus Pedersen, der er så heldig at kunne råde over den samme trup som rykkede klubben op samt et par forstærkninger.

God tilgang

- Ja, truppen heldigvis stadig intakt. Vi har ikke mistet nogle spiller hen over vinteren. Men tre spillere er desværre gået hen og blevet langtidsskadet, så det har selvfølgelig givet lidt udfordringer, siger Claus Pedersen.

- Vi har dog været så heldige, at få lidt tilgang af en superdygtig målmand fra Sønderjylland, Pernille Kørvell. Og vi har desuden fået tilgang af en tilbagevendt Hvidovrepige, Signe Mette Mortensen, samt af en bosat Hvidovrepige som har været ude og prøve sig lidt af i Sundby og i Brøndby, Claudia Hebo Smith, som kan være en superforstærkning...

Træneren røber i øvrigt, at man p.t. har et par andre talentfulde piger til prøvetræning, idet man gerne vil udvide truppen.

ka-ma

menu
menu