Forsvarsdrop kostede dyrebare point for HIF

Forsvarsdrop kostede
dyrebare point for HIF

Førte 2-1, men Fremad Amager udlignede i sidste minut. De mødes igen på næste onsdag på Hvidovre stadion

FODBOLD: I den række er der himmelvid forskel på at få tre point og bare et point. Det ved Hvidovrespillerne så udmærket, og derfor lyste skuffelsen også ud af dem, da de forlod stadion, efter at Fremad Amager havde udlignet til 2-2 i søndagskampens allersidste minut. Well, de har sig selv at takke pointtabet, i en situation, hvor forsvaret snorksov og ikke fik ekspederet bolden “ud af kommunen”...

Det var i det hele taget en underlig kamp. I den første halve time var man imponeret over det nysammensatte Fremad-holds spil, de flyttede sig langt bedre end HIF’erne, viste vilje og kampgejst, og “sad” helt på spillet. I den periode lignede HIF faktisk et seriehold, - man halsede hele tiden bagefter, og Frandsens presspil så man absolut intet til. Det var derfor også fortjent, at gæsterne kom foran i det 12. minutter, selv om det var efter et kæmpedrop af keeper Oliver Korch, der gik helt forkert ud til en høj hjørnesparksbold, og slog den ind mod eget mål, så han heller ikke kunne nå ned og afværge, da Fremad fik presset returbolden i nettet.

I halvlegens sidste kvarter kom HIF mere ind i spillet, og tilkæmpede sig mange hjørnespark, uden at det blev rigtigt effektivt. Det var også efter et hjørnespark, at en returbold trillede tilbage til backen Nicolai Johannessen, der fra 25 meters afstand hamrede bolden mod mål så den - via en Fremad-støvle - landede i nettet til 1-1.

Nødvendig udskiftning

Efter pausen var HIF langt mere dominerende, og det resulterede i mange gode tilløb og chancer. Det hjalp da Magnus Fredslund kom ind på midtbanen i stedet for unge Nicklas B. Schmidt. Louka “Prip” Andreasen havde mange gode tilløb på fløjen, men han overdrev dog lidt for ofte sine dribleture, hvor han havde 3-4 modstandere hængende på kroppen. I modsatte side var især Emil Vatani stærk, både i det offensive og defensive.

Men trods mange chancer og 6-7 hjørnespark, skulle vi vente til 10 min, før tid, inden 2-1 føringen kom, - igen efter et hjørnespark, hvor der opstod klumpspil, og bolden røg tilbage til indskiftede Lirim Qamili, der hamrede den i mål.

Så troede hovedparten af de 1.425 tilskuere sikkert at de tre point var hjemme. Men Fremad kæmpede flot videre, og HIF-forsvaret holdt altså ikke stand.

Hvidovre skulle vel have vundet på den udmærkede 2. halvleg, men alligevel bemærkede man nogle tendenser i Fremads spil, der kunne tyde på at det mandskab kan udvikles til noget rigtigt stærkt. Det får vi måske at se på næste onsdag aften den 15. august kl. 18.30 på Hvidovre stadion, hvor Hvidovre igen møder Fremad Amager i DBU-pokalturneingen. Er HIF-mandskabet kommet sig over skuffelsen, eller har det sidste-øjebliks-resultat, givet “Amar’kanerne” blod på tanden.

mads-

menu
menu