Fortjent point mod nedrykker

Fortjent point mod nedrykker

HIF fik reddet det ene point hjem i fredagens kamp mod Superliga nedrykkerne Vedsyssel FF, begge hold havde hårdt brug for point, for at kravle fri fra bunden. Her var det gæsterne der kom bedst fra start, allerede efter små 8 minutter er det Ali Messaoud der kan sparke bolden i et tomt mål efter et koks i Hvidovre forsvaret.

Det betød sværere betingelser for HIF, i det Vedsyssel kunne stå i balance og lade Hvidovre lave de fejl der kunne give chancerne, gæsterne var især gode til at holde fast i bolden, hvilke betød have Hvidovre måtte løbe meget uden bolden.

Pausen var god For Per Frandsens mandskab der kom bedre ud til anden halvleg, Lirim Qamili forsatte den gode udvikling han er inde i og var en trussel med sin hurtighed. HIFs rutinerede mand Kim Aabech var igen en af banens bedste, han ville hele tiden have bolden og var en med i stort set alt HIF foretog sig offensivt. Det begyndte derfor at presse på for en Hvidovre scoring og Lirim Qamili, var tæt på at scorer for tredje kamp i træk da han efter et frispark er ved at sende bolden i kassen tæt inde under mål. Efter Qamili er Nicolaj Agger også ved at få hul på bylden men afslutning går forbi mål efter godt forarbejde af indskiftede Morten Nielsen.

Efter en time får HIF så endelig sendt bolden i mål, da et indlæg lidt tilfældigt ender hos Stefan Nygaard der får vendt rundt og prikket udligningen i kassen. Kort efter kunne Lirim Qamili så have sikret tre point til sit hold da han løber fra Vendsyssel defensiv der får akkurat får taget benet på ham inden han når ind i feltet, han kommer dog hurtigt på benene igen og får sendt en afslutning i ubalance afsted. Her skulle Qamili havde ladet sig falde, hvilke ville havde givet en frispark og klart rødt kort til Vendsyssel.

I overtiden presser Vendsyssel FF hårdt på, men en god redning at tilbagevende U21 landsholds keeper Filip Djukic er med til at sikre HIF det ene point vigtige point.

HIF spiller allerede fredag igen det er kl. 19.00i Sundby mod Fremad Amager der kommer med et 5/0 nederlag til Viborg.


menu
menu