Friheden blev rundbarberet

Friheden blev rundbarberet

Efter fire sejre i træk, blev det til et 3-0 nederlag mod Barberen IF

FODBOLD: Hvis BK Friheden havde drømt om at “sætte sig” på førstepladsen i weekendens topopgør i serie 3 mod Barberen IF, blev de slemt skuffet. Hvidovre-mandskabet tabte nemlig både kampen og andenpladsen, de rykker derved ned på trediepladsen og noget længere væk fra oprykningsmulighederne.

Der var ellers lagt op til topbrag i en rigtig “seks point kamp”. Hjemmeholdet kom med masser af selvtillid med fire sejr i træk, senest med en sejr i lokalopgøret mod Lejerbo, men den sejrsstime satte Barberen IF en eftertrykkelig stopper på.

Der var, kampen igennem, stor forskel på de to holds styrke. Gæsterne skulle også kun bruge fire minutter på at komme på tavlen og efter et lille kvarter stod det også 2-0. Det var op ad bakke for et Friheden-hold der på dagen, slet ikke hang sammen.

Noget bedre så det ud i anden halvleg, hvor hjemmeholdet spillede mere sammenhængende, men gæsterne skulle ikke brug lang tid på at lukke opgøret til 3-0 og så var “den ged ligsom barberet”...

Friheden har dog en god mulighed for oprejsning når de lørdag kl. 11.00 spiller lokalopgør mod Avedøre på Avedøre Stadion.

<CHARENTITY>8</CHARENTITY>ka-m

menu
menu