”FULDRIGGERNE- Fare til søs” og grill i Avedøre Kirke

”FULDRIGGERNE- Fare til søs” og grill i Avedøre Kirke

Avedøre Kirke byder velkommen til ”musik i gården” den 17. august kl. 18.00

Fredag den 17. august kl. 18.00 er der igen en enestående mulighed for at opleve Avedøre Kirkes arrangement Musik i Gården! Denne gang er der udendørskoncert med lokalbandet “FULDRIGGERNE - Fare til søs” fra Avedøre. Der er gratis adgang.

Guitaristen Kenneth Hunarius og trommeslageren Jan Brown har begge spillet i Avedøre kirke. Nu er besætningen skiftet igen. De har fået flere dygtige musikere med, så som Henrik Jørgensen på guitar og banjo og bassisten Jens Lopdrup. De spiller alle i andre bands, men deler glæden ved den akustiske musik og hygger sig med at spille sammen.

“Fuldriggerne” ligger per tiden i dok. Derfor skal publikum høre sange om livet om bord, samt alle de fristelser som kommer når de går til lands. Bandet håber, at alle får en hyggelig eftermiddag sammen.

Musik i Gården

Ved Avedøre kirkes arrangement Musik i Gården tilbydes publikum delikatesser af forskellig art. Til udendørskoncerten med “Brown & WhoKnows” vil der være mulighed for at købe hjemmelavet grillmad for 20,- kr. samt øl og vand for 15,-kr. allerede fra ca. kl. 17.30.

Tidligere har der været udendørskoncert med “Brown & WhoKnows”, kosmisk country med “Three Bills”, Bob Dylan sange med bandet “Dylan in Love”.

Overskuddet fra salget går til sognets Menighedspleje.

Velkommen til Kirken

Alle medvirkende og arrangører håber, at rigtig mange vil finde vej til koncerten for at se og høre bandet.

Musik i gården er samtidig en enestående mulighed for at opleve og blive kendt med Avedøre Kirke på en venlig og indbydende måde.

Der er gratis adgang!

menu
menu