Fyraftensåbent i Genbrugshallen

Fyraftensåbent i Genbrugshallen

- på næste torsdag aften

Som en forsigtig begyndelse på at komme i gang igen, holdes der fyraftensåbent i Genbrugshallen på Høvedstensvej på næste torsdag den 25. juni kl. 17 - 19. Der vil blive en begrænsning på antallet af besøgende undervejs, men med lidt god vilje kan det nok lade sig gøre for en del at komme ind og se på herlighederne alligevel, det vil kontrollen ved indgangen være behjælpelig med.

Og herligheder er der endnu en gang rigeligt af, legetøjsafdelingen er fyldt op med f.eks. en stor pose med en racerbane, også mindre anlæg, masser af børnebøger og puslespil blandt mange andre spil, bamser, dukkemøbler, et bordfodboldspil og 3 x 3 Aramith Billard Balls m.m. I køkkenafdelingen er stadig bagemaskiner, adskillige fonduesæt, en baguette-grill, Nespresso kaffemaskine til kapsler, lille antik bageovn med grill, stor suppegryde og en hvidemaljeret lidt mindre gryde med tilsvarende kasserolle, en fin skraldespand med 3 rum, i hvidlakeret metal, adskillige karafler, isspand med tang, blandt mængden af glas en del med sort fod, og hvis sommeren frister til engangsservice, så er der altså fade og tallerkner i porcelæn som et alternativ, samt alt andet til en glad aften med hvad deraf kan følge!

Stort udvalg i sofaborde, små som store, det sædvanlige udvalg i skabe og andre møbler, blandt småtingene er tre fine vævede langpuder, flere drejede træskåle, et udskåret vægbarometer med termometer og fugtighedsmåler i lyst træ, ca 50 cm, et kniplebræt, et vintermometer med tabel, i Skattekisten flere sættekasser, en del sparemænd, et eksklusivt proptrækkersæt med meget tilbehør, alt i et sort ”lædermøbel” med skuffer! I teknikken et par kontorkopimaskiner, adskillige blækprintere - på udsalg – mellem de fyldte reoler med meget andet teknisk udstyr. Der er kommet en masse nye bøger og musik til siden sidst, så udvalget er stort, og ligeså en masse gode tilbud i mellemgangen.

- Vel mødt, vi håber på sædvanlige tilstande snarest, lyder det fra folkene bag Genbrugshallen.

menu
menu