Gå en tur for sclerose

Gå en tur for sclerose

Sæt kryds i kalenderen onsdag den 1. maj 2019 og gå en tur i Kystagerparken

Tag med ud at gå onsdag den 1. maj sammen med Hvidovres borgmester og andre politikere. Scleroseforeningen sætter fokus på, at alt for mange kvinder får sclerose med en gå tur, som de kalder “You go girl”.

De har brug for hjælp til at stoppe udviklingen og opfordrer folk til i alle byer om at stå sammen og kæmpe for kvinder med sclerose – og det skal ske på en helt ny måde

16.000 skridt

You Go Girl er Scleroseforeningens spirende kvindebevægelse mod sclerose. - Vores mål er klart: Vi skal gå 16.000 skridt. Et for hvert menneske i Danmark med sclerose. Vi skal sætte sclerose på danmarkskortet og kæmpe for vores kvinder.

- Vi skal ikke finde os i, at så mange kvinder får sclerose. Vi skal kæmpe for at stoppe udviklingen!, siger Scleroseforeningen

Vil du med?

You Go Girl finder sted i hele landet den 1. MAJ 2019, og i Hvidovre har Karina Wagner oprettet et hold som hedder “Familien Wagner kysser sclerosen farvel”

Vil du være med til at kæmpe mod sclerose? Og har du en flok venner, kolleger, naboer eller andre i dit netværk, som har lyst til at gå 16.000 skridt sammen med dig?

Så meld dig til holdet, som starter onsdag den 1. maj kl. 16 foran “Suset” i Hvidovre Havn.

Ikke alle kan gå 16.000 skridt, så der er flere tre ruter - en på 1,2 km, en på 3,2 km og så den på 16.000 skridt på omkring 11,2 km.

Det koster kr. 50,- at deltage og billetter kan købes fra nu hos Salon Wagner eller hos Susets køkken. Eller på tlf. 36787000/30560363. Pengene går ubeskåret til Scleroseforeningen.

Efter løbet vil der være en kop kaffe/te/saft samt et lille stykke kage sponseret af Føtex Friheden.

Der vil også være en lille forhindringsbane til børnene, som koster kr. 5,- og hvor beløbet går ubeskåret til scleroseforeningen og når forhindringsbanen er gennemfør, vil der være en lille slik præmie donerer af familien Wagner.

Spis aftensmad efter løbet

Der er også muligt at spise aftensmad efter løbet i Suset Køkken, der denne dag serverer stegt flæsk og persillesovs til rimelige priser. Suset anbefaler at man bestiller bord.

På billetten er der også en øl (doneret af Sjøbeck Øl & Vand) eller vand (doneret af Susets Køkken) hvis du spiser aftensmad i Suset

Støt og køb t-shirt

Vær med til at støtte scleroseforeningens kamp mod sclerose, og man købe deres smarte You Go Girl t-shirt.

T-shirten koster 250 kr., heraf går 150 kr. til forskning i sclerose. T-shirten fås både i en damemodel og en unisex model.

Du kan købe t-shirten i scleroseforeningens webshop

You Go Girl armbånd

Når du deltager i You Go Girl får du og dit hold et You Go Girl armbånd.

Med armbåndet kan I vise jeres netværk, at I sammen med andre kæmper for kvinder med sclerose.

menu
menu