Gå til cirkus

Gå til cirkus

Cirkusmuseet byder på cirkusskole i foråret for de 4-18 årige, og der er nu åbent for tilmeldinger

Skolen finder sted om onsdagen. Den starter den 6. marts og løber over ti gange. Der bliver tre hold delt efter aldersgruppe. Et for de 4-6-årige, der finder sted fra kl. 15.30-16.30. Et for de 7-9-årige, der finder sted fra kl. 16.30-17.30 og et for de 10-18-årige, der finder sted fra kl. 17.30-18.30.

- Vi arbejder naturligvis med forskellige ting på holdene. For de yngste er der fokus på leg, mens de ældre får mulighed for at specialisere sig mere i de cirkusdiscipliner, som de finder mest spændende, det fortæller Cirkusmuseets husartist Line Vittrup, der fortsætter:

- Igennem arbejdet med cirkus får børnene styrket deres fysik, da mange discipliner f.eks. handler om koordination, balance eller styrke. Men børnene får også styrket deres kreative tankegang, da vi vægter, at de selv udvikler deres numre. Sidst men ikke mindst får de en enorm selvtillid af at optræde i manegen, for skolen slutter selvfølgelig med, at børnene viser, hvad de har lært...

Skolen har igennem årene også givet mange nye venskaber mellem børnene, da et godt grin hører med til arbejdet med cirkus og samarbejde er en nødvendighed for at få en cirkusforestilling op og stå.

Det koster 350 kr. at deltage på skolen og tilmelding skal ske til info@cirkusmuseet.dk. Læs mere om skolen på Cirkusmuseets hjemmeside cirkusmuseet.dk.

menu
menu