Gårdmusikant får boligblokkene til at swinge

Gårdmusikant får boligblokkene til at swinge

Morten Lucas med den røde jakke, guitaren og det gode humør gæster Rosenhøj, Friheden og Bredalsparken torsdag, fredag og lørdag.

Når folk ikke kan komme til koncerter i denne tid, så må koncerterne komme ud til folket. Det er baggrunden for, at Kultur- og Fritidsudvalget her i maj måned har hyret gårdmusikanten Morten Lucas Borød til en række optrædener rundt omkring i boligområderne i Hvidovre.

Musikeren med den røde jakke, hatten og det gode humør har allerede gæstet Avedøre Stationsby, og nu kommer han også for at sprede glæde en række andre steder i Hvidovre. Torsdag den 21. maj i tidsrummet kl. 17-20 gæster han Rosenhøj, fredag den 22. maj i tidsrummet kl. 17-20 Friheden (bebyggelsen bag Frihedens Idrætscenter) og lørdag den 23. maj i tidsrummet kl. 13-16 er det beboerne i Bredalsparken, der kan synge med på kendte danske og internationale pop, rock og blues-numre. Alle stederne vil Morten Lucas og hans rullende lydanlæg bevæge sig rundt i bebyggelsen, så beboerne kan nyde musikken fra gårde og altaner. I tilfælde af dårligt vejr en eller flere af dagene kommer den glade gårdmusikant forbi Rosenhøj, Friheden og/eller Bredalsparken på et andet tidspunkt.

menu
menu