Gæsterne foran to gange i en rodet premieretest

Gæsterne foran to gange
i en rodet premieretest

HIF måtte nøjes med 2-2 mod Vanløse

FODBOLD: Første testmatch er vel overstået for HIF-NordicBet Liga mandskab, der i lørdags tog hul på forberedelserne mod Vanløse, hvor den tidligere HIF keeper Lasse Krogh vogtede buret.

Træner Per Frandsen havde alle klarmeldte spillere med, plus et flere fra U23 truppen, men han må forsat undvære Nicklas Schmidt, Hakan Redzep, Daniel Stenderup, Lasse Brandt Hansen, Andreas Moos og Oscar Buch. Til gengæld var Aleksander Lazarevic tilbage efter et halvt år i Brønshøj og så fik 18 årig Andrija Rajociv muligheden for at vise sig frem i kamp.

I 1. halvleg bestod holdet af Filip Dukic på mål, en bagkæde med Magnus Fredslund, Danilo Babovic(U23), Mike Mortensen og Rasmus Louie Larsen, på midten Nicolaj Agger, Adil Guendouri, Andrija Rajociv (prøvespiller) og Mikkel Nøhr, og helt fremme spillede Kim Aabech og Morten Nielsen

Vanløse har klaret sig godt i efteråret, de overvintre på 2-pladsen i 2. division pulje 1, kun overgået af nedrykkede FC Helsingør, så det var ikke nogen helt nem opgave HIF var på. Det var også gæsterne der kom bedst fra start, hvor de udnyttede at HIF ikke var helt sammenstemt og så stod det 1-0 til Vanløse.

Det var tydeligt, at det var første kamp efter ferien, samt at Frandsen havde blandet kortene, så HIF spil var ikke altid lige sammenhængende, hverken offensivt eller defensivt og kun i glimt vist at der var en række til forskel. HIF fik dog udlignet, da Kim Aabech sendte et hjørnespark ind til Morten Nielsen, der scorede HIFs første mål i det nye årti.

Kun Aabech blev på banen

Begge hold havde flere muligheder for at komme på tavlen, men skarpheden var ikke helt på plads for nogle af mandskaberne. Derfor skulle der også lidt hjælp til, da gæsterne scorede til pausestillingen 2-1, HIF blev fanget i ubalance og fik ikke stoppet Vanløse angrebet, så det endte en afslutningen, der gik under armen på keeper Filip Dukic, - et ægte drop af HIF-målmanden.

Pausen benyttede begge hold til at skifte voldsomt ud. HIF gik ud til 2. halvleg med Alexander Horsebøg på mål, Emil Vatani, Victor Bøje (U23), Matti Olsen og Mustafa Atici(U23) i forsvaret, midtbanen bestod af Lirim Qamili, Christopher Østberg, Kim Aabech og Andreas Milner(U23), og helt fremme lå tilbagevendte Aeksander Lazarevic og Marcus Lindberg.

Bemærkelsesværdigt at det kun var HIFs alderspæsident og angrebsorganisator Aabech der fik alle 90 minutter på banen.

De mange udskiftninger hos begge hold var med til at trække tempoet ud kampen, hvor ingen af de to hold var særlig farlige foran mål. De største muligheder kom på omstillinger i begge ender, men også her var det tydligt, at der var del rust der skulle bankes af.

Angrebsduoen fik dog reddet noget af æren for de rødblusede, da Aleksander Lazarevic flot fandt unge Marcus Lindberg inde foran mål, og han med sikkerhed sparkede en udligning i mål til slutresultatet 2-2 i en kamp, hvor træner Frandsen i hvert fald kan glæde sig over at angriberne var målfarlige.

Næste opgave for HIF er tirsdag den 21. januar hvor Superliga oprykkerne Lyngby er modstanderen, kampen er kl. 16.00 på ”Kunsten” på Avedøre Stadion.ka-ma

karstenhvidovreavis.dk

Andrija Rajovic

Andrija Rajovic

menu
menu