Gammelt hus bliver spøgelseshus i morgen aften

Gammelt hus bliver spøgelseshus i morgen aften

Familie inviterer børn og gyse-glade til at kigge forbi til Halloween

Et gammelt, nedslidt hus, der har set bedre dage, er den perfekte scene for at lave et gyseligt halloweenevent.

Og det er lige præcis, hvad indehaverne af huset på Grønskifte 10 har tænkt sig at gøre i morgen aften onsdag den 31. oktober fra kl. 18.00-20.30.

Familien Østergaard har købt huset, fordi de gerne vil bygge nyt. Men inden det sker, var der enighed i familien om, at de da lige så godt kunne få lidt sjov ud af det.

- På en eller anden måde er halloween langsomt vokset mellem hænderne på os. Det er en uhyggelig hyggelig event for børnene at gå rundt i området og banke på, der hvor der er lys i græskaret. Det er en af de traditioner, vi har taget til os. Vi oplever glæden og gyset gennem børnenes øjne, og så synes vi, at det kunne være sjovt at bidrage til en fed oplevelse for områdets børn, når nu muligheden opstod for at give den lidt ekstra gas, siger Jesper Hjelm Østergaard og fortsætter:

- Vi håber der kommer en del børn forbi, så vi får også hjælp af nabo og FDF’erne til at lave spas...

Det kan hermed afsløres, at der er gys og gru i vente. Dertil lidt til den søde tand. For udover det familien selv bidrager med, har de også fået ejendomsmægleren Bo Basic, som solgte dem huset, med på den skræmmende gode ide, at bruge rammerne fra det gamle hus, til at lave sjov for områdets børn. Bo Basic har således sponsoreret oppyntningen og de søde sager til de skeletter, monstre og andre udklædte halloweengæster, der kommer forbi og ikke er ude på ballade.

menu
menu