Gartner i haven

Gartner i haven

- sidste vinder i Grøn Entreprises jubilæums-konkurrence fik ordnet haven

Sidste vinder af Grøn Entreprises 20-års jubilæumskonkurrence fik, sidste mandag, gartnerhjælp i haven for en dag.

- Konceptet som vi lancerede for 2 år siden er enkelt og nemt. Gartner kommer ud i haven og afsætter enten en dag eller en halv dag til forefaldende arbejde. Affald medtages. Håndværkerfradraget kan benyttes og udgører ca. 1/4 af prisen, siger Uno Apold.

Konkurrencedeltager og vinder, Sofie Pagh Nymark skrev: ’Mig og min lille familie Asger Sæmundsson har netop fået have og vi ved intet om det. Hold nu op hvor kunne vi godt bruge hjælp.’

Hjælp var lige hvad de fik i haven. Christian fra Grøn Entreprise tog turen til Hillerød og klarede lugning, buskrydning og beskæring for familien.

- Vi er meget tilfredse, sagde Sofie Nymark, der pointerede at Christian har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Han er et meget behageligt menneske og han knoklede virkelig fra han kom til han gik.

- Vi vil bestemt anbefale jer til venner og bekendte og jeg tror bestemt heller ikke at det bliver sidste gang at vi benytter os af jeres egenskaber. Vores have stråler som aldrig før og da ingen af os har grønne fingre har jeres arbejde virkelig været guld værd...

menu
menu