Gavebod i HIF’s forsvar

Gavebod i HIF’s forsvar

Den farlige dødsspiral er måske slut efter en opmuntrende 2. halvleg mod Viborg

FODBOLD: Når man gang på gang taber fodboldkampe bliver det ofte selvforstærkende og lidt af en dødsspiral. Den følelse må HIF’s spillere have stået med, da de første 45 minutter mod Viborg var afviklet. Gæsterne førte 3-0 på et par alvorlige målmandsfejl og et gennemspillet angreb, hvor HIF stod som passive tilskuere på allerførste række. Kampen endte 1-3, og de sidste 45 minutter er det, HIF tager med til Fremad Amager på søndag.

Med et hurtigt mål til Viborg efter blot 24 sekunders spil blev opgaven nok en anden end den, træner Per Frandsen og hans spillere havde drømt om. HIF kom egentlig med god energi og lagde et godt offensivt pres, men afgav og efterlod så samtidig masser af plads til Viborg, der havde nemt ved at komme ned bag HIF’s forsvarskæde. Endnu et lidt for let mål efter 10 minutters spil, gjorde det ikke nemmere. HIF svarede igen med et hovedstød af Nicolaj Agger midtvejs i første halvleg, men hans forsøg tog opstanderen. Det blev så 0-3 efter små 40 minutter, og det var en befrielse, da der blev fløjtet til pause.

- Vi havde leveret en pinlig indsats, og det skulle der laves om på, kommenterede træner Per Frandsen efterfølgende.

- Vi glæder os over, at vi fik rettet op på skuden og leverede en anden halvleg på den måde, vi helst vil spille. Målsøgende og opsøgende på chancer. Det skal vi tage med os til kampen mod Fremad på søndag. Det er lidt sjovt at se, at vi rent faktisk havde muligheder til at hente Viborg. En tredobbelt chance i det første minut af 2. halvleg, hvor bolden kørte på tværs af feltet to-tre gange. Et skud på opstanderen og så en del af de løse chancer. Viborg havde egentlig ikke så meget i anden halvleg. Jeg glædede mig også over indskiftningen af Lasse Brandt, der kom ind med god energi og et kæmpe fighterhjerte. Vi er nede med en del skader og hver gang, vi tror, spillerne er ved at være klar, mærker de til skaderne, og så er der igen pause. Jeg tror Christopher Østberg er klar til en tur til Amager...

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu