Geetis glansbilleder

Geetis glansbilleder

Geeti Amiri fortæller på Avedøre bibliotek om kvindeliv og kultursammenstød på torsdag den 12. april

Foredrag på Avedøre Bibliotek på torsdag den 12. april kl. 19.00-20.30. Billetter kan købes til 25 kr. på place2book.dk eller på Hvidovrebibliotekerne

For tiden hører vi om flere og flere unge kvinder med minoritetsbaggrund, der tager skeen i den anden hånd og kæmper for retten til at bestemme over sig selv, uddannelse, kærlighedsliv og påklædning. De klarer denne kamp mod alle odds, et sted imellem et tøvende system-Danmark og familiens kontrol. Men selvom man bryder mønstre, og finder nye veje, kan de unge menneskers nyfundne frihed være en ensom tilstand, som vi som gode naboer, venner - unge og voksne bør være opmærksom på.

En af de første modige unge herhjemme var Geeti Amiri, der med sin afghanske flygtningebaggrund, kender til de mareridt, der presser befolkningen væk fra deres fødelande og til drømmene, som man håber kan opfyldes i f.eks. Danmark. Et liv i Danmark er ikke lutter idyl, og de nyligt ankomne familier kan være så psykisk forslåede, at de har svært ved at slippe en striks familiekultur. En struktur, der er svær for især de unge at navigere i.

Geeti Amiri er samfundskritiker, skribent, forfatter og radiovært på P1s Geetisk Råd.

Kom og hør Geeti Amiri fortælle om kvindeliv, kultursammenstød og om kampen om at vinde retten til sit eget liv.

menu
menu