Genbrugshallen bugner

Genbrugshallen bugner

Masser af spændende effekter sælges på lørdag den 7. juli

Transportabelt minikøleskab med hank, - er blandt udvalget på den kommende salgsdag i foreningernes Genbrugshal på Høvedstensvej på lørdag.

Der er også adskillige andre møbler, f.eks. to små blomsterborde med marmorplade, to butlerborde, også i to størrelser, et skoskab, et gammeldags anretterskab med udskæringer på dørene, “rokoko”chatol med buet låg, en skrivepult, flere læderstole, et skuffemøbel med reol, alene de fine beslag på skufferne er værd at købe møblet for, børnestole, ja, kom selv og se på herlighederne, anbefaler Ammi Stein Pedersen.

Af andre effekter kan nævnes: Adskillige billedrammer i alle størrelser, også nogle med motiv i, bl.a. et Londonview, str. 1m x 1,40 - også dobbeltdækkerbussen er med, et par Sikker Hansen tegninger i de bekendte sorte rammer, gulvvase med kinesiske motiver, en fin malmklokke, 10 cm høj, med en fantastisk høj og flot lyd, stort udvalg i kufferter, en flettet vasketøjskurv med låg, nogle krykkestokke, både enkelte og par, et globus barskab, et fint lille klapbord i lyst træ, pladsbesparende til juniors hybel, når det unge menneske måske flytter hjemmefra, dertil alt til et køkken henhørende, gryder og pander samt glas, porcelæn og bestik til den nye husholdning, selv en kødhakkemaskine med “brødmotor”, alt til små priser, som det er standarden i Genbrugshallen. I den tekniske afdeling står bl.a. musikanlæg, computerskærme f.eks 21,5” og 24” og andre størrelser, afprøvede og i fuldt funktionsdygtig stand, en masse nye bøger finder man naturligvis også. Som sædvanlig ses masser af legetøj og puslespil til underholdning i den kommende ferie, ligesom der er en mængde ting til udendørs aktiviteter i de to containere.

I mellemgangen er indrettet udsalg af en masse småting, lige et sted at gå på jagt efter endnu et kup.

Kræftens Bekæmpelse har denne gang stået for indsamling og klargøring til den kommende salgsdag på lørdag.

menu
menu