Genbrugsjul på Risbjerggård

Genbrugsjul på Risbjerggård

Invitation til et alsidigt program på søndag eftermiddag

På søndag den 15. december inviterer Hvidovre Madfællesskab, Natur & Ungdom og det Spiselige Hvidovre til genbrugsjul på Risbjerggård, hvor man fra kl. 13.00 til 17.00 byder på miljøvenlig julehygge.

Man kan hygge sig med æbleglögg og veganske julegodter, og lave sin egen unikke julepynt i genbrugsmaterialer. Endelig kan der også findes spændende genbrugsgaver på loppemarked, og hvor man også kan se hvordan der bygges insekthoteller og fuglehuse, der måske vil overraske under juletræet.

Karavanen kommer

- Igen i år får vi besøg af de seje folk fra Karavane 908, der vil sprede julehygge med musik, julemarked og kreative workshops for væsner i alle aldre, fortæller Sigrid. - Loppemarkedet åbner kl. 13, og mellem 14-17 er der to åbne workshops, hvor karavanen inspirerer til nyttig brug af genbrugsmaterialer. I den ene workshop kan der klippes, klistres og foldes genbrugsjulepynt og -gaver, og i den anden kan man lave insekthoteller og fine fuglehuse.

Karavane 908 er en gruppe unge kreative eksistenser, der arbejder med koncept-design indenfor scene - og installationskunst fokuseret omkring genbrugsmaterialer. Karavanen afholder løbende kultur- og musikarrangementer rundt omkring i det københavnske natteliv, og til daglig holder foreningen til i et containerværksted i Sydhavnen. I anledning af genbrugsjul drager karavanen dog mod Hvidovre og Risbjerggård, hvor de lægger op til genbrugsworkshop og julehygge.

Alle er velkomne, store som små, og medbring gerne genbrugsmaterialer som gamle bøger, stofrester, mælke- og juicekartoner, farverige magasiner, dåser mv. Og selvfølgelig alle jeres egne geniale genbrugsideer, opfordrer arrangørerne.

Mød Karavane 908 til genbrugsjul på Risbjerggård på søndag.

Mød Karavane 908 til genbrugsjul på Risbjerggård på søndag.

menu
menu