Generalprøvesejr til HIF i idealopstilling

Generalprøvesejr til
HIF i idealopstilling

4-1 sejr mod AB, inden sæsonstarten på søndag i Silkeborg

FODBOLD: Hvidovres divisionshold leverede en flot indsats i den sidste testkamp, generalprøven inden sæsonen skydes i gang på søndag i Silkeborg, da man slog AB med 4-1.

Cheftræner Frandsen stillede op med noget man godt kunne kalde idealopstillingen fra start, – med Filip Djukic på mål, foran sig havde han en 4-back kæde med Magnus Fredslund, Matti Olsen, Daniel Stenderup og Hakan Redzep. På midten fandtes Sebastian Avanzini, Magnus Westergaard og Kim Aabech, og på kanterne lå Mikkel Nøhr og Nicolaj Agger, sammen med Tobias Thomsen på toppen.

At det var et stærkt hold HIF-træneren satte på banen var tydeligt fra start, hvor AB pressede forgæves og Hvidovre stort set var i boldbesiddelse igennem hele halvlegen. Fremme var tilbagevendte Nicolaj Agger et offensivt omdrejningspunkt, hvor han fandt et godt samarbejde med Tobias Thomsen, der var en stor mundfuld for de unge AB- drenge.

Efter 10 minutter blev det 1-0, da Kim Aabech slog en bold ind i hovedet på Agger, der fik headet videre til Thomsen, som sendte en akrobatisk afslutning af sted. I første omgang fik keeperen halvklaret, men Thomsen fulgte selv op på returbolden og fik prikket den i kassen.

Midtvejs blev føringen fordoblet, da Mikkel Nøhr blev løbet omkuld på kanten af feltet i venstre side og fik et frispark i en god position. Det udnyttede han selv ved at fjerne alt spindelvæv i det korte hjørne, med sin flotte frisparkscoring, som AB-keeperen blot kunne kigge chanceløs efter.

Hvidovre fortsatte med at spille i et højt tempo, ligesom koncentrationsniveauet var højt. Derfor blev det også 3-0 kort før pausen, da Kim Aabech lagde en god aflevering til Mikkel Nøhr, der var på vej ind i feltet og afleverede første gang til Agger, der blev tredje målscorer i opgøret.

Talenterne kom ind

I pausen var Agger eneste udskiftning, efter en flot 1. halvleg. Han blev erstattet af Nicklas Halse, mens de øvrige ti fortsatte det første kvarter af 2. halvleg, inden hele seks kunne tjekke ud og gøre plads til flere af klubbens mange talenter, og de folk der er på vej tilbage fra skader.

De mange udskiftninger gik dog ud over rytmen i spillet og gæsterne fik for første gange et lille overtag i kampen. Dog fik Tobias Thomsen lukket det hele med sin anden scoring til 4-0, efter oplæg af indskiftede Frederik Carlsen.

De mange udskiftninger betød altså at den sidste halve time blev noget rodet, og bedre blev det ikke da Valdemar Frahm på kort tid blev præsenteret for to gule kort, hvilket virkede lidt hårdt dømt, set i lyset af at AB i flere omgange havde været efter Magnus Westergaard med hårde tacklinger uden af det blev straffet.

Ti minutter før tid fik AB pyntet på resultatet da Andreas Moos begik et utroligt tyndt straffespark som AB fik omsat til en scoring til 4-1, der også blev kampens resultat.

Søndag spiller HIF altså forårets første turneringenskamp i Silkeborg kl. 15.00, - kampen bliver uden tilskuere, men kan ses på viaplay.dk.

ka-ma

menu
menu