Generationguld Folkekøkken -

Generationguld Folkekøkken -

Fællesspisning på tværs af generationer

- Orker I ikke at lave aftensmad? Så tag ungerne med og prøv et af byens folkekøkkener i løbet af de næste tre måneder i fællesskab med lokale ældre.

Derfor vil Hvidovres fire plejehjem i samarbejde med GenerationGuld sætte rammerne når der bliver serveret eksotisk mad som skal nydes på langborde med plads til både unge og ældre i en uformel stemning. Målet med disse arrangementer er at bringe mennesker sammen på tværs af generationer og kulturer omkring et fælles hyggeligt måltid.

GenerationGuld er gået sammen med plejehjemmene for at indsamle penge til aktivitetskassen til de fire plejehjem i Hvidovre Kommune, så de ældre kan få flere muligheder for aktiviteter og fælles arrangementer.

- Ved sidste års velgørenhedsløb i samarbejde med Ældresagen og Lions Club blev der indsamlet 100.000 kr. og i år er målet 150.000 kr. Derfor har vi udover velgørenhedsløbet den 19. april 2020 også arrangeret folkekøkken, hvor alt indsamling går til de ældres aktivitetskasse på byens plejehjem, lyder det fra Azhar Ahmad, frivillig GenerationGuld.

Det koster 75 kr. per person for at kunne spise med ved tag selv bord, hvor der vil blive serveret butter chicken, linsesuppe med ris. Børn under 10 år spiser gratis med. Alle er velkomne. Man kan tilmelde sig på: generationguld.com

Det første folkekøkken finder sted på Krogstenshave Plejecenter torsdag den 23. januar kl. 17 og går herefter på skift hver tredje uge(13.02.20, 05.03.20 og 26.03.20) på de tre øvrige plejecentre(Strandmarkshave, Dybenskærhave og Søvangsgården).

- Vi glæder os til at åbne døren for kommunens borgere til god mad og en hyggelig aften på plejehjemmet, afslutter Lene Pedersen, leder på Krogstenshave plejecenter.

menu
menu