GenerationGuld

GenerationGuld

Velgørenhedsløbet GenerationGuld 2020 til fordel for alle Hvidovres plejehjem

Igen i år samarbejder Muslimer For Fred med Ældre Sagen Hvidovre og Lions Hvidovre omkring velgørenhedsløbet GenerationGuld, hvor der blev indsamlet 100.000 kr ved løbet i april 2019.

- I april deltog cirka 150 personer hvor man skulle løbe fra plejehjem til plejehjem med endestation ved Nusrat Djahan Moskéen på Eriksminde allé. Derfor vil vi gerne gentage succesen igen i april 2020, siger Azhar Ahmad, frivillig fra GenerationGuld.

Det indsamlede beløb gik til aktivitetskassen hos Plejecenter Krogstenshave, Plejecenter Strandmarkshave, Plejecenter Dybenskærhave samt Søvangsgården.

Lene Pedersen plejecenter leder på Krogstenshave udtaler;

- Vi er yderst taknemmelig for at moskeen igen til næste år, vil lave en indsamling til fordel for plejehjemmene i Hvidovre...

- Vi i Lions er utrolige glade for at kunne være en del af GenerationGuld, hvor vi kan mødes på tværs af kultur og religion i fællesskab om et godt formål, udtaler Lene Petersen post præsident i Lions Hvidovre.

- Et godt helbred kan være med til at give et godt liv. Det er dejligt at Muslimer For Fred gentager succesen fra tidligere i år. Vi i Ældre Sagen Hvidovre, glæder os til at være med igen, udtaler Flemming Skoubo, Formand Ældresagen Hvidovre.

Den 24. oktober 2019 mødtes frivillige fra Muslimer For Fred med Borgmester Helle Adelborg og direktør Susan Bjerregaard for Børn og Velfærd. Mødet markerede startskuddet på arbejdet med det kommende års velgørenhedsløb, og der blev blandt andet talt om, hvordan Hvidovre Kommune kan være med til at involvere lokalsamfundet fx plejehjem, børneinstitution, skoler og familier i aktiviteter på tværs af generationer:

- Jeg er så imponeret over det engagement, Muslimer For Fred har her i Hvidovre. Som kommune vil vi gerne bakke op om deres initiativer til at involvere børnefamilier og lokalsamfundet i at skabe et fællesskab omkring vores ældre borgere, siger borgmester Helle Adelborg.

Som et ekstra supplement til indsamlingen i år vil Muslimer For Fred i samarbejde med alle plejehjemmene arrangere GenerationGuld-Folkekøkken for både at samle penge ind til GenerationGuld, men også at skabe noget nærvær blandt borgerne i Hvidovre og beboerne på plejehjemmene.

GenerationGuld løbet vil finde sted søndag d. 19. april 2020. Der vil være to forskellige ruter på hhv. 1 km og 10 km, så der er plads til at de trænede løbere kan blive udfordret samtidigt med at familier og små børn også kan være med. Nærmere information og tilmelding kan ske på generationguld.com.

menu
menu