Gentager succesen med cykellegedag foran rådhuset

Gentager succesen med cykellegedag foran rådhuset

Der er musik, cykelleg og fine præmier, når Hvidovre Kommune og Cyklistforbundet inviterer til cykellegedag på parkeringspladsen foran Hvidovre Rådhus

På søndag den 19. maj kl. 10-12 er alle børn i Hvidovre Kommune i alderen 2-9 år inviteret til at tilbringe en formiddag i cyklingens tegn sammen med deres forældre.

Programmet byder bl.a. på cykellege, hvor Cyklistforbundets instruktører vil guide børnene igennem udfordringsbaner, lege og konkurrencer. Den kendte musiker Anders Bøgelund er konferencier og spiller og synger cykel- og trafiksange, og der er fede præmier fra Cyklistforbundet og teaterbilletter til en ny forestilling af og med Anders Bøgelund på Ishøj Teater til de heldige.

Der vil være gratis is til alle cyklende børn, og kaffecyklen byder på gratis kaffe til forældrene.

Borgmester Helle Adelborg deltager også på dagen og overrækker præmierne. Hun håber på et hyggeligt og sjovt arrangement igen i år:

- Cykellegedagen handler om at give børnene nogle gode og sjove oplevelser med cyklen allerede i en tidlig alder. Sidste år havde flere hundrede børn og voksne en sjov formiddag, og jeg håber på lige så stor opbakning igen i år.

Cykellegedagen foregår på parkeringspladsen foran rådhuset på Hvidovrevej 278. Pladsen vil blive spærret af i forbindelse med arrangementet, og det vil ikke være muligt at benytte parkeringspladsen i tidsrummet lørdag den 18. maj kl. 20 til søndag den 19. maj kl. 15.

menu
menu