Gik ned med flaget til slut, men et nyt slag kan vindes

Gik ned med flaget til slut, men et nyt slag kan vindes

Hvidovre må ud i et sidste og afgørende DM-bronzeopgør fredag aften i Frihedens Idrætscenter

VOLLEYBALL: Efter den flotte udebanesejr i Marienlyst, havde Hvidovre Volleyball Klub gode drømme om at hente DM-bronzemedaljerne allerede i den anden match på hjemmebane i Frihedens Idrætscenter tirsdag aften.

Men sådan skulle det ikke gå. Efter en spændende, jævnbyrdig match blev det til et 1-3 nederlag efter sætcifrene 21-25, 25-19, 24-26, og så sluttelig en total mental Hvidovre-nedtur i fjerde sæt, hvor Marienlyst vandt så stort som 15-25.

- Vi gik ned med flaget til slut, erkender sportschef Thomas Stryhn. - Vi havde muligheder for at vinde i løbet af matchen, men fejlede på centrale tidspunkter. Vi var ganske enkelt ikke skarpe nok. Vi har et ungt, talentfuldt hold, hvor vore modstandere nok er en anelse mere rutinerede. Men vi ved, vi kan slå dem, og det skal vi vise i et nyt slag, det tredie og sidste bronzeopgør på fredag den 13. april kl. 19.00 i Frihedens Idrætscenter.

- Tavlen er vasket ren, det er en ny kamp, og det er alt eller intet fredag aften, slutter sportschefen, der igen håber på stor opbakning fra hjemmepublikummet. <CHARENTITY>8</CHARENTITY>m

menu
menu