God HIF-fight, men dumt 0-1 nederlag i overtiden

God HIF-fight, men dumt
0-1 nederlag i overtiden

Udskiftninger i 2. halvleg, gav HIF-holdet overtaget. Svær kamp mod Nykøbing FC på søndag aften

FODBOLD: Det lader til at heldet har forladt Hvidovres divisionsmandskab. Sidste sæson fik holdet halet nogle pæne sejre og uafgjorte resultater hjem mod flere af de bedste hold. Og sådan kunne det også været gået i lørdags mod oprykningsfavoritterne fra Viborg, hvor HIF havde godt fat i spillet i 2. halvleg, men mistede det hele på et dumt mål langt inde i overtiden.

Efter den dårlige premiereindsats og nederlaget i Kolding IF, havde træner Per Frandsen valgt at ryste posen lidt til kampen mod Viborg FF. Hakan Redzep fik sin debut, da han afløste en skadet Christopher Østberg ved siden af Nicklas Schmidt. Mikkel Nøhr der var rykket frem på 10’eren og helt fremme havde Lirim Qamili fået plads.

Stærk Vitani

HIF havde et lidt mindre aggressivt udgangspunkt end hvad man er vant til at se, nok i respekt for topholdets stærke profiler. Eksempelvis var Emil Vatani rykket over på venstrebackplads i forsøget på at neutralisere gæsternes Christian Sivebæk, og det lykkedes faktisk ganske godt..

Det lidt mere defensive tilgang lykkedes i store træk for HIF. Men efter en halv time gik den dog ikke længere, da Viborg FF brød igennem i HIFs venstre side og fik smidt et indlæg ind til Mikkel Agger, der sendte bolden i nettet. Et mål kampens dommer i første omgang anerkendte, men efter samtale med linjedommeren annullerede målet for offside, og HIF slap med skrækken.

I den anden ende kom HIF meget sjældent til nogle gode muligheder, - angrebet virkede noget tamt og Lirim Qamili og Agger var ikke særlig aggressive i deres presspil. Den eneste chance kom til dog Lirim Qamili, der sendte et skud mod mål udefra, men Viborg-keeperen kunne følge bolden hele vejen.

God udskiftning

Kampbilledet fortsatte i starten efter pausen, hvor Viborg var dominerende. Men et kvarter kom Lasse Brandt Hansen og Aleksander Lazarevic på banen, hvilket helt åbenbart gjorde HIF meget mere aggressive, og overtaget i kampen ændrede sig stille og roligt, og lige pludselig var det faktisk HIF der styrede begivenhederne.

HIF var pludselig blevet bedre til et generobre bolden og fik flere gange fanget Viborg FF højt oppe på banen, hvilket gav flere muligheder for offensivt spil, hvor Nicolaj Agger og Mikkel Nøhr stod for flere afslutninger, der dog desværre aldrig blev rigtig farlige. Især Mikkel Nøhr viste, at når han bliver spillet rigtig ind på holdet godt kan blive en gevinst for HIF.

Det så altså længe ud til at kampen ville ende målløs, men kort ind i dommerens seks minutters overtid, fik Viborg FF tilkendt et tvivlsomt frispark lige uden for feltet. Skuddet blev afvist af HIF-forsvaret i første omgang, men Frederik Brandhof kom hurtigt over returen og sikrede sit holdet de tre point.

En bittert nederlag for HIF, der trods alt kan være indsatsen bekendt, og hvor især den sidste time kan tages med, når holdet skal spille en svær udebane kamp søndag aften mod Nykøbing FC, som har besejret HIF stort i de sidste tre opgør.

Det blir’ ikke nemt, men vi trænger til point...

<CHARENTITY>8</CHARENTITY>ka.ma

HAN GJORDE DET GODT - Aleksander Lazarevic, der kom ind i 2. halvleg for HIF. Her er der fire jyder omkring ham.

HAN GJORDE DET GODT - Aleksander Lazarevic, der kom ind i 2. halvleg for HIF. Her er der fire jyder omkring ham.

menu
menu