Godt forsvarsspil da HIF fik 0-0 i Sverige

Godt forsvarsspil da
HIF fik 0-0 i Sverige

God testkamp i Sverige, hvor mange spillere blev afprøvet. Ny kamp ude mod HIK på lørdag

FODBOLD: Hvidovre er i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson i 1 division. I søndags var Per Frandsens mandskab såldes taget en tur til Halmstad, der spiller i den næstbedste svenske række - superetteren. I Sverige spiller man i sommerperioden, og Halmstad er således midt i turneringen, og derfor også naturligt et andet sted form- og spillemæssigt. Udover det, har den svenske klub også et budget der svarer til toppen den danske NordicBet Liga, - ca. 35-40 mill. kroner.

Det var dog ikke til at se i de to gange 45 minutter, hvor Per Frandsen startede med Filip Djukic i målet, en bagkæde bestående af Emil Vatani, Matti Olsen, Mike Mortensen og Hakan Redzep, - her spillede især de to back’er på et meget højt niveau. På den centrale midt blev Mikkel Nøhr prøvet af sammen med Nicklas Schmidt, på kanterne var Nicolaj Agger og Oscar Buch, helt fremme startede Kim Aabech og Stefan Nygaard.

Det blev, som resultatet også viser, en meget lige affære, hvor begge hold sad tæt på modstanderen og fik fremprovokeret en del boldtab. Der var flere gange optrin til chancer i begge ender, men hver gang løb tingene ud i sandet, - mest på grund af godt forsvarsspil.

Syv udskiftninger

I anden halvleg skiftede Hvidovre syv nye spillere ind, Frederik Krabbe og Magnus Kock kom ind i forsvaret, Magnus Fredslund og Christopher Østberg kom ind på midten, på kanterne spillede Frederik Emil Andersen og Lirim Qamil, og helt fremme Aleksander Lazarevic. De mange udskiftninger ødelage lidt af rytmen i starten af halvlegen, der var præget af mange personlige fejl og boldtab, men efter en vanskelig start fik den nye konstellation spillet sig tilbage i opgøret og kampen sluttede med flere muligheder til både Halmstad og HIF uden det gav bonus.

Næste træningskamp bliver på dansk grund når HIF på lørdag spiller ude mod HIK’s 2. divisionshold, med flere eks-Hvidovrespillere, kl. 11.00 på Gentofte stadion.

<CHARENTITY>8</CHARENTITY>ka-ma

menu
menu