Gør klar til triathlon - ved Kalveboderne

Gør klar til triathlon - ved Kalveboderne

Hvidovre Triathlon Klub forbereder storstævne langs Hvidovres kyst i august

TRIATHLON: Hvidovre Triathlon Klub er ved at forberede den første udgave af et storstævne "Kalvebod Triathlon 2019", der skal finde sted søndag den 25. august, hvor der vil være to forskellige distancer, en familie- og en 1/4 distance.

Det er første gang Hvidovre ligger vand, asfalt og grusstier til et tri-stævne, der ser ud at byde på optimale forhold for både udøvere og tilskuere. Stævnets epicenter bliver ved den hyggelige Hvidovre Havn, som ligger lige ved en af Vestegnens bedste og mest børnevenlige badestrande. Ruterne er tilrettelagt så man udnytter gode brede cykelstier på lukkede stisystemer, og de gode løbeforhold i Kystagerparken.

- Det er meningen, at aspiranterne sendes af sted kl. 10.00, hvor det vil være muligt at prøve kræfter med samme rute, som motionist lige efter, så man kan se hvordan formen og styrken er i forhold til de lovende aspiranter vi har i Danmark. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen d. 25. august, anbefaler Jacob Guido Klausen fra Hvidovre Triathion Klub.

Kalvebod Triathlon tilbyder også samme dag en ¼ distance med 1000 m svømning, 44 km cykling og 10 km løb. Der vil være fede finisher medaljer til alle deltagere som gennemfører samt præmier til de hurtigste.

SVØMNING:

Der skal svømmes 350 m på den korte distance og 1000 m på den lange distance. Hvidovre Havn byder på gode svømmefaciliteter, og ikke mindst gode forhold for tilskuerne, der kan følge svømmerne på nært hold. Uanset distance svømmes kun én omgang. Våddragt forventes påbudt.

CYKLING:

På den korte distance cykles fem omgange af 2 km i Strandmarkskvarteret, så publikum har mulighed for at heppe på deltagerne flere gange. Vejene er totalt lukket for bilkørsel. På den lange distance køres to omgange af 22 km på hyggelige villaveje i Strandmarkskvarteret og på smukke stier langs Avedøre Holme, hvor man kører langs vandet. Ruten er flad og hurtig.

LØB:

Der løbes en runde på 2,5 km i Kystagerparken. Atleterne på den lange distance løber fire omgange, mens atleterne på den korte løber en omgang. Kystagerparken er en perle på den Københavnske vestegn. Her løber man i rekreative områder ud til vandet og forbi i nyetableret strand som har vandt en design pris i 2017.

Atleterne både starter og slutter ved havneområdet.

menu
menu