Gospel, afrikansk dans og sarier

Gospel, afrikansk dans og sarier

På næste lørdag den 21. april kl. 12.00-18.00 i Avedøre Bibliotek og Aulaen i Enghøjhuset - gratis adgang for alle

Nu byder Avedøre Bibliotek, BuQetten, Fritidsbutikken og rigtig mange frivillige velkommen til årets store landsbyfest på næste lørdag den 21. april kl. 12-18.00 i aulaen og biblioteket i Enghøjhuset. Det er et skønt og glad program med underholdning for enhver smag, og boder, der lokker med alt fra hjemmelavede tasker til yufkabrød.

I år har vi indbudt være vores nyligt pensionerede præst fra Avedøre Kirke, Ida Kongsbak til at åbne Bazar 2018. Hun kender mange af Hvidovres borgere og har i mange år været en kendt og samlende figur i området.

Bazaren er tænkt som et farvestrålende og glittet dameblad, der er levendegjort af modeshow, gospelkor, afrikanske flettefrisører, og duften af mynte, karry og chili. I dagens anledning bliver det muligt at sidde og spise maden fra boderne ved de runde borde i biblioteket, ligesom man kan shoppe alt fra tørklæder til hjemmestøbte lys.

Der er stadig ledige boder og arrangørerne sørger for, at der er noget for enhver smag. (For boder kontakt Lene Christensen, BuQetten, på 50 84 39 53 eller lct@hvidovre.dk)

Så hvis man kommer lørdag den 21. april for at få en stille stund med avisen, bliver man nok lidt overrasket, for måske bliver man budt op til bulgarsk dans i stedet. Alle er velkomne - fri entre.

bazar

bazar

menu
menu