Gratis frokost og velgørenhedsløb

Gratis frokost og velgørenhedsløb

Familie-arrangement med både motion og gratis varm frokost på søndag den 28. april

Hvidovres Nusrat Djahan Moske, Danmarks ældste og måske flotteste, som står bag initiativet Muslimer For Fred inviterer alle til frokost.

Den kommende weekend, søndag den 28. april 2019, afholdes velgørenhedsløbet “GenerationGuld” arrangeret af Muslimer For Fred i samarbejde med Ældre Sagen Hvidovre og Lions Club Hvidovre. Indsamlingen går til de fire plejehjem i kommunen.

- Det er dejligt, at vi kan være med til at inspirere både de ældre og unge, da motion kan være med til at forbedre helbredet og forlænge ens liv, lyder det fra Flemming Skouboe, formand Ældre Sagen Hvidovre

Samarbejdet har været så inspirerende, at moskeen har besluttet, at udover 7 km løbet fra Dybenskærhave og 1 km løbet fra moskeen, vil der i moskeen på Eriksminde Allé 2 være folkekøkken med varm eksotisk frokost for alle kl. 11:00-14:30.

- Samarbejdet har været så meningsfuldt, og med al den positive feedback vi har modtaget de sidste måneder, har vi valgt at udvide programmet med et folkekøkken, også for dem som ikke løber, siger Azhar Ahmad, projektkoordinator “GenerationGuld”.

Man skal ikke betale for maden. Moskeen afholder udgiften. Hvis man har lyst, lyder det, at man kan donere nogle kroner til løbet, men det er ikke et must.

- Det som er lige så vigtigt, som at støtte de ældre i samfundet, er at vi mødes på tværs, og det er altid opløftende at mødes over en omgang mad, lyder det fra Azhar Ahmad.

Lions Club, som også står for velgørende initiativer verden over, er også positive omkring initiativet og samarbejdet.

- Det er dejligt, at vi på tværs af kommunen kan samarbejde om sådanne arrangementer for at støtte de ældre i samfundet samt få etableret nye venskaber, siger Lene Petersen Langhorn, Præsident Lions Club Hvidovre.

Muslimer For Fred har bedt om godt vejr og håber, at arrangementet bliver en stor succes. Der vil ved lejligheden også være mulighed for at få en rundvisning i arkitektur og brug af landets ældste moske (indviet 1967).

Man kan tilmelde sig og finde mere info på generationguld.com.

menu
menu