Gratis koncerter, fest og hygge i Byparken

Gratis koncerter, fest og hygge i Byparken

Midsommerfest i Avedøre Stationsby på næste lørdag den 22. juni

På næste lørdag den 22. juni kan man opleve koncerter, ildshow, hoppeborg og lækker mad og drikke, når Kulturtoget, BuQetten, Café Hjertetræet og Avedøre Bibliotek og Kulturhus afholder Midsommerfest i Byparken i Avedøre Stationsby.

Dagen før Skt. Hans, er datoen for årets Midsommerfest i Avedøre. De lokale foreninger og kulturinstitutioner har vanen tro lagt sig i selen for at forkæle de lokale Avedøre-borgere med en hyggelig og festlig dag i Byparken. DUI-Avedøre stiller op til leg, hvor hoppeborg og ildshow af Kenneth F. Christensen bliver en sand fest for de mindste. Her vil også være fakkeloptog, båltale og ikke mindst båltænding, efterfulgt af koncerter med hhv. Stig Møller Trio og Uffe Lorenzen. Imens alt dette står på er der selvfølgelig rig mulighed for at læske ganen og stille sulten i mad- og drikkeboderne.

Husk at støtte klubberne - køb mad og drikke i baren.

Årets musikprogram

Det bliver en aften i beatmusikkens tegn, når Stig Møller, en af dansk musiks garvede veteraner, gæster Avedøre Stationsby Midsommerfest. Møller, der med rette må betegnes som en legende i dansksproget rockmusik, startede sin karriere med pigtrådsmusikken i Les Rivals. Senere blev han sammen med Eik Skaløe, Søren Seirup og Preben Devantier et nationalt klenodie da de i form af Steppeulvene udgav bandets første og eneste plade, “Hip”. Pladen regnes for en milepæl i dansk rockhistorie, der med numre som “Dunhammeraften”, “Lykkens Pamfil” og “Itsi-Bitsi” revolutionerede dansk musik og for længst har spillet sig ind i de danske hjerter.

Udover Steppeulvene har Stig Møller haft en succesrig solokarriere og spillet i en lang række bands med flere af Danmarks største musikere, bl.a. Kim Larsen i bandet Starfuckers (Vogt Dem For Efterligninger). Han spiller som altid med sit trofaste og faste lineup bestående af Peter Ingemann på bas (Skousen/Ingemann, Bellami mfl.) og Hans Fagt (Bellami, Sko & Torp, Hanne Boel mfl.)

En af musikbranchens sande originaler, Uffe Lorenzen, velsigner også årets Midsommerfest i Avedøre med sin tilstedeværelse. Lorenzen er kendt for sit forsangerskab i rockbands som Spids Nøgenhat og Baby Woodrose, og har været med til at puste nyt liv i dansk syrerock, bl.a. med hittet “Lolland Falster”. Med Uffe Lorenzen er der sikret en intens energi og indlevelse på scenen.

Programmet

Aftenens program byder blandt andet på hoppeborg, leg og ballade for de mindste (v. DUI Avedøre) fra kl. 17.00. Kl. 18.15 starter fakkeloptoget, og kl 18.30 er der båltale (TBA) og derefter tændes bålet kl. 18.45. Musikken går i gang kl. 19.00 med koncert med Uffe Lorenzen og kl. 20:00 går Stig Møller Trio på scenen.

Arrangementet er finansieret ved midler fra Avedøre Boligselskab og Center For Kultur Og Fritid, Hvidovre Kommune.

Så er der igen midsommerfest i Byparken.

Så er der igen midsommerfest i Byparken.

menu
menu