Grønt flag til Risbjergskolen

Grønt flag til Risbjergskolen

Risbjergskolen har modtaget Grønt Flag. Flaget blev overrakt af Borgmester Helle Adelborg og Karen Hendriksen fra Friluftsrådet, som begge holdt taler

Risbjergskolen har netop modtaget Grønt Flag på grund af arbejdet med grøn læseplan i alle klasser fra 1. til 9. Eleverne har bl.a. arbejdet med emnet vand, og undersøgt hvordan mennesker bruger vand, energibesparelser på skolen og i hjemmet, deltaget i kommunens klimakonkurrence, arbejdet med klimavenlig mad og etableret højbede i det ny-etablerede grønne undervisningsområde.

Derudover har eleverne været på mange ture f.eks. til kloaklab i Avedøre, Newton Room, Naturcenter Quark, Zoo, æbleplantage og undersøgt et vandløb.

Elever i skolens miljøråd har arbejdet med en kampagne om affald i naturen. Derudover har miljørådet stået for en affaldsindsamlingskonkurrence for indskolingen og mellemtrinnet.

En stor del af skolens ansatte har været involveret i planlægning og afvikling af undervisningen, der ligger til grund for at opnå det grønne flag, godt understøttet af skolens naturfagsvejleder Charlotte Hansen.

Skolen er stolte over at se det grønne flag vejre dagligt - og det minder skolens elever og ansatte om at passe på naturen.

menu
menu